Selamlar arkadaşlar, oturduğum bölgede fiber olmadığı için 50Mbps'ye kadar Türk Telekom VDSL altyapı kullanıyorum ama Türk Telekom'un sürekli kopması ve düzensiz sinyal vermesinden dolayı sağlayıcımı değiştirme kararı aldım, sizler hangilerini önerirsiniz? Turknet ve Vodafone'da da maksimum...
Arkadaşlar oyun oynarken iyi soğutabilecek sıvı ya da hava soğutmalı olmasını istiyorum. Maksimum bütçem 1000 TL şu anda Intel stok fan kullanıyorum ve RAM'lerle arasında çok az mesafe var o yüzden sığabilecek bir tane olsun. Soket tipim LGA 1151. Önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: H310CH5-M7(V1.0)
Arkadaşlar bas gitar alacağım da sizce bu modellerden hangisi daha iyi ya da önerebileceğiniz başka modeller var mı? Şimdiden teşekkürler.
https://www.do-re.com.tr/sx-sbm1-bg-bas-gitar-blue-glow
https://www.do-re.com.tr/sx-vintage-series-bas-gitar-lake-pacific-blue...
Arkadaşlar CS:GO'yu 4:3 strecht oynuyorum ve alt + Tab yapınca ya da masaüstüne gelince ve tekrardan oyuna basınca strecth yerine yana siyah barlar geliyor ve border oluyor arkadaşımda bu sorun yok ve sistemlerimizdek ekran kartlarımız arasındaki tek fark onunki RX580 benimki ise RX570 bunu...
Arkadaşlar son birkaç gündür Radeon Software PA-300 hatası veriyordu ve bu sefer Valorant oynarken sol üst tarafta yeşil bir kutucuk gördüm nedenini bilen var mı? Ayrıca Radeon Software'ı DDU kullanamadan silme olanağım var mı?
Arkadaşlar başıma bir olay geldi. Şimdi ben .bat dosyasından animasyon yapmak için videoyu framelerine ayırıp onları ASCII Art'a dönüstürüp .bat dosyasına yazacaktım biliyorum çok karışık) sonra framelerine ayırma bitene kadar video izleyim dedim açtım MP4 dosyasını sonra bir anda video dondu...
Arkadaşlar biraz önce "dosya şifreleme sertifikanızı ve anahtarınızı yedekleyin" diye bir uyarı aldım ve sonra amınsata bastım sizce bu nedir? Sistemimde herhangi bir virüs mü var? Bilgisayarı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum hiç böyle bir şey görmedim bilen var mı?
Arkadaşlar biliyorsunuz ki en son Visual Studio community 2019 indirip pişman olmuştum. Sizce Visual Studio code indirmeli miyim? Şu anda atom kullanıyorum Visual Studio Code'a geçmeli miyim? Ve Visual Studio kod community 2019 gibi ağır mıdır? Ve boyutu ne kadardır? Biliyorum çok fazla soru...
Arkadaşlar Visual Studio 2019 community indirdim ama sonra sildim atom editor kullanmaya karar verdim ama Visual Studio'yu indirdiğimden beri bilgisayarı açarken ve kapatırken normalden yavaş oluyor Visual Studio uninstaller (GitHub 'daki) kullanmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?
Arkadaşlar oyun yapmak için indiriyorum sizce Visual Studio 2019 Community kaldırır mı işlemcim? Ve Visual Studio'yu indirdikten sonra herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım?