Dediğim gibi samsung 990 pro heatsink yarı hız veriyor normalde 7000mbs vermesi gerekirken 3500 civarı veriyor yardımcı olabilecek var mı?
Anakart: gigabyte b550m ds3h
[H3 id='AORUS+Gen4+7000E+SSD+1TB+modeli+var+ama+hakknda+fazla+detay+bulamadm+3200tlye+sizce+alnr+m+2.el+deil.']AORUS Gen4 7000E SSD 1TB modeli var ama hakkında fazla detay bulamadım 3200tlye sizce alınır mı? 2.el değil.[/H3]
Arkadaşlar razer blackshark v2 ürününü kullanıyordum fakat bir kaç sorun çıkarınca garanti ile konuştum ve yenisini göndermeyi kabul ettiler fakat aynı ürün yerine blackshark v2 hyperspeed göndermeyi teklif ettiler sizce kabul etmeli miyim? Sıkıntı yaşar mıyım hyperspeed modeli ile?
Logitech garanti kapsamında yenisini gönderdiği gamepadim gümrükte reddedildi açıklama olarak -Fatura Gereklidir- diye mesaj geldi fakat logitech değişim için bir fatura falan göndermedi, ilk aldığım ürünün faturasını mı yollamalıydım? Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşım sürekli mavi ekran alıyor minidump aşşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
https://drive.google.com/file/d/1ebgyCCVuqv6VcrptLgrJh8QPKHIe4QFd/view?usp=drive_link
Bilgisayar kapalıyken klavye ve kulaklık ışıkları yanıyor bunları nasıl kapatabilirim.
Anakart : Gigabyte B550M DS3H
Bios üzerinden kapatmam gerekiyor ama bulamadım
Lütfen yardımcı olur musunuz
Yeni ryzen 5 5500 işlemci aldım, işlemci termal macun sürülü bir şekilde geliyor mu?
İşlemci stok fanının altında yeşil bir yüzey vardı ama termal macun mu anlamadım
rx 560 4gb ekran kartı
ryzen 3 1200 işlemci
8gb 2400mhz ram
asus prime A320M - R anakart 2933hz
1 TB harddisk
450W 80 Plus güç kaynağı
Pubgde FPS drop yiyorum sizce neyden kaynaklı?
yeni klavye alacağım 300tl altında gamepower warlock almayı düşündüm
gamepower warlock hakkında ne düşünüyorsunuz vede önerebileceğiniz klavyeler nelerdir