Türküm Türkçüyüm isimli üyenin son içerikleri

1. Türküm Türkçüyüm

Xiaomi Redmi watch 5 alınır mı ?

Selamlar Redmi Whatch 4 kullanıyorum yeni aldım öneririm whatch 5'i bilmiyorum ama o bütçede samsung'un saatleri var daha güzel onlara bakabilirsin
  2. Türküm Türkçüyüm

Bugün benim doğum günüm

Doğum günün kutlu olsun.
  3. Türküm Türkçüyüm

2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

Arkadaş Technopat’ta öyle yazmış. 1763327241 Bilemiyorum, ben şahsen monitörü almam. Ama arkadaşın anlattığı olay gerçekse üzücü bir durum. 1763327304 Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. Konuda olay indirim değil; bence genel olarak kötü bir monitörü veya önermeyeceği bir monitörü kitlesine...
  4. Türküm Türkçüyüm

🔥İndirim Baseus Airpow Lite Power 15 W 10.000 mAh 389₺

İphone kullansam böyle bir marka almazdım herhalde. Şu an S24 FE kullanıyorum. İndirimde Spigen 20.000 mAh almıştım; 30 watt gayet iş yapıyor. Adaptör de 47 watt, Spigen’in 2 portlu Type-C to Type-C modeli. İki cihaz bağlayınca güç 27–20 watt olarak ikiye ayrılıyor.
  5. Türküm Türkçüyüm

🔥İndirim Baseus Airpow Lite Power 15 W 10.000 mAh 389₺

İndirim güzel ama 15 watt biraz az gibi.
  6. Türküm Türkçüyüm

2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

Selamlar. Konuda bahsettiğiniz kişi Technopat’ta da bir konu açmıştı; bulabilirsem linkini paylaşırım. Muhtemelen bu olaydan bahsediyorsunuz. Ben de foruma yeni katıldım, bu konuyu görünce nasıl bir yer olduğunu merak ettim...
  7. Türküm Türkçüyüm

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Kulaklığı 499TL (KAÇMAZ)

Razer Blackshark V2 X Kullanıyorum Yedek Olarak Çekecem Garantisi Bitiyor Bunun Üstüne + 175 TL'ye 3 Yıl Garantide Aldım
  8. Türküm Türkçüyüm

SAHİLDE MANGAL YAPMAK yasak mı

Ben de Mersin’deyim de kral, bizim sahilde mangal olur mu? Kurbanın olayım, bunu nerede yapacaksın? Her yerde insan var. Üstüne bir sürü yerel restoran da var, müşteriler rahatsız olur, şikayet ederler.
Geri