Çıktığı dönem almıştım cihazdan çok memnunum ama ilk ve son kavisli ekranlı cihazım olacak bir daha asla kavısli ekran almam ne kadar memnun olsam da uygun ekran koruyucu bulmak çok işkence firmada bile yok buna göre alın.
2013 otomatiğini kullanıyorum 1 yıldır ilk aracım 162binde konfor yönünden beklentin olmasın ama güç ve sorunsuzluk yönünden başarılı km 150 bini çok geçmez isen iyi olur ayrıca biz paket en boşudur bilgin olsun. Fiyat hakkında bir şey diyemem çünkü son dönemde fiyatlar çok saçma artmış.
Tecrübeli değilseniz mantıklı düşünüyorsunuz ben de ilk aracımı gecen yıl altım çok dikkatli kullansam bile bilmediğim için tapon kısımlarını hep sürttüm biraz daha öğrenip daha iyi bir şey almayı düşünüyorum iyi ki çok pahalı bir araç almadım diyorum kesinlikle.
14T işlemciden dolayı alınmaz poco fotograf yönünden seni tatmin etmez bundan dolayı biraz daha bütçeni yükseltip 14 t pro alabilirsin veya şu cihazları araştır
Honor 200 Pro
Xiaomi 13T Pro
Samsung Galaxy S24 FE
Samsung Galaxy S23
Oyun oynamıyorsan S24Fe kulaklık kampanyası ile alınır oyun da oynarım diyorsan honor alman daha mantıklı çıktıktan 2 ay sonra almıştım 200 pro yu eğimli ekran olması dışında memnun kaldım