turquoise.blue isimli üyenin son içerikleri

1. turquoise.blue

Redmi Watch 5 Lite adım sorunu

Merhaba. Redmi Watch 5 Lite çoğu adımı saymıyor. Özellikle 15-20 adım gibi kısa adımları hiç saymıyor. Hatta ben yürürken hareket etmem konusunda uyarı yapıyor. Test için bir önceki bilekliğim olan Honor Band 6 ile aynı anda test gerçekleştirdim. Honor Band 6'nın 1213 saydığı adımı Redmi Watch 5...
  2. turquoise.blue

BİM'de Bilkom garantili PS4 Slim 12K

7 yıldır ve hala Ps4 slim kullanan biri olarak söylüyorum sıfır Ps4 için 12 bin tl çok çok fazla bir para. Konsol ve kumanda fiyatlarındaki saçmalıklar bitmek bilmiyor nedense, acayip fiyatlandırmalar var. Yaklaşık fiyatlara ikinci el Ps5 varken asla alınmaz, alınması büyük hata olur.
  3. turquoise.blue

🟢MÜJDE! TÜRK-İŞ KANUNU: ÇALIŞMA SAATLERİ DÜŞÜYOR!⏱️

Hep beklediğim ama asla yapmayacaklarını düşündüğüm şey. haftanın 5 günü çalışıp 2 gün dinlenmek herkesin hakkı ama 1 gün izin var onda da ne yapacağını şaşırıyor insan; ya dinlenecek yada hafta içi yapamadıklarını yapacaksın zaten gün daha çabuk bitiyor adeta pazar günü.
  4. turquoise.blue

peder dolandırıldı yardım

Babanı da güvenlik güçleri dolandırıcılarla işbirliği yapmaktan almasınlar. Tabi olmasında ama sonuçta illegal bir yere para gönderiyor.
  5. turquoise.blue

peder dolandırıldı yardım

İllegal yoldan bedava para kazanmak için para gönderip kandırıldıktan sonra polise dolandırıldım demek acayip bir ironi gerçekten.
  6. turquoise.blue

Çözüldü✓ -Bios ekranı sorunu.

Msi da genelde bios delete tuşudur.
  7. turquoise.blue

RTX 4050 KARTIMI DEVREYE SOKAMIYORUM

4050 olan acer nitro 16 da 3-4 tane oyun denedim ve 4050 yi gayet verimli şekilde kullanıyordu sistem. Sen hangi oyundan bahsediyorsun ? Valorant LoL gibi bir oyundan bahsedersen biliyorsun o oyunlar daha çok işlemciye önem veriyorlar.
  8. turquoise.blue

Ekran yönetim moduna tıklasan göreceksin. Otomatik olmasın optimusta kalsın.
  9. turquoise.blue

Acer Nitro 16 da performans profilinde nvidia 4050 tercih ediyor sistem, kardeşimin nitro 16 da görmüştüm. Nvidia denetim masasına git optimus ayarını bul ya optimusta kalsın yada sadece nvidia ekran kartını seç. Optimus seçili iken acer nitro sense performans modunda nvidia kartı seçecek.
  10. turquoise.blue

Nays Çoğu Kampanyasında Nerf Yedi :/

Çok faydasını gördüm Nays'ın. Gerçekten üzdü.
  11. turquoise.blue

Steam Kullanıcıları Hangi Ekran Kartını Kullanıyor - Kasım 2023 Anket Sonuçları

Rx 6600 gibi çok tercih edilen bir kartın bile listede olması gerekirdi. Garip.
  12. turquoise.blue

13 aylık Xbox gamepass ultimate 959 TL. Nays ile extra yüzde 20 iade

Zamanında 3 yıl abonelik aldık, hala devam ediyor abonelik ama oynayacak yeni kaliteli yapım yok desek yeridir. Eğer gamepass ten önce kütüphanede bulunan büyük yapımları daha önce oynadıysanız benim gibi, oynayacak oyun bulamıyorsunuz. Eğer ilk defa oynayacaksanız o oyunları kütüphane çok iyi...
  13. turquoise.blue

Format Sonrası Bi Kaç Sorun Oluştu

Pc nin sahip olduğu donanım sürücülerinin hepsi önemlidir. Sonuçta sürücüler donanımları windowsa tanıtmak ve doğru çalışmalarını sağlamak için varlar. Genelde çoğumuz format attıktan sonra windows sistemde bulunan hazır sürücüler tarafından çoğu donanım tanındığı için donanım yöneticisi...
  14. turquoise.blue

Format Sonrası Bi Kaç Sorun Oluştu

Sm bus denetleyicisi chipset ile ilgili ve güncel chipset sürücüsünü kurman lazım. Windows chipset ile ilgili başka bileşenleri tanımış ama onu tanımamış.
  15. turquoise.blue

konu kaldırılabilir

Benzer şeyleri yazacaktım bende. O yıllarda yayına başlasaydın şu an epey abonen ve izlenmen olacaktı. Easter gamers ve pinti panda gibi yayıncılar zamanında işe giriştikleri için başarılı oldular.
Geri