Tursucuremzi isimli üyenin son içerikleri

1. T

PC Wifi Alıcı Önerisi

Arkadaşlar merhaba normalde lan kablosundan bağlanıyorum fakat kablonun bir yerinde kırık var her dakika internet gidiyo 500₺ye bir wifi adaptör önerebilir misiniz
  2. T

30k Bütçe telefon önerisi

arkadaşlar merhaba babama alacağız işletim sistemi güçlü olan bir telefon arıyoruz andrioid
  3. T

İPhone Şarj Kablosu öneri

Lightningli kablo 1759843736 Hocam benimki lightning
  4. T

İPhone Şarj Kablosu öneri

İphone 11im bar. Kablo ve kafa orjinal. Kablosuna zarar geldi şarj etmemezlik yapıyor. Sizce 500tl bütçeyle hangi kabloyu almalıyım
  5. T

Viewsonix vx2428 güç kablosu

Merhabalar, odamda temizlik yaparken güç kablosunu çıkarmıştım. Şuan ise elimde 2 tane farklı güç kablosu var hangisi uyumlu bilmiyorum. Birinde xie kang yazıyor diğerinde nanke yazıyor, sahip olanlar yardım edebilir mi
  6. T

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi 3000-4000

atk mercury ömi bu mu
  7. T

Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi 3000-4000

Mediamarktan veya vatandan almayı düşünüyorum. bu fiyatlara kablosuz gaming kulaklık öneriniz var mıdır
  8. T

3K Bütçe Kablosuz Kulaklık

g435 lightspeed buldum alınır mı
  9. T

Kablosuz Gaming Kulaklık önerisi

2500 4000 arası bütçem var
  10. T

Papara İşlem Güvenirliği

Arkadaşlar merhaba, son olaylardan sonra bazı alışverişlerde sıkıntı yaşanmalar oldu. Kartı kullanmaya hala devam etmeli miyim, para yüklemeyi düşünüyorum içine. Sanırsam devlet tarafından bir atama olmuş, güvenli midir
  11. T

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

mimar için laptop daha iyi olmaz mı taşınılanirlik açısındna
  12. T

Creatin ve pre-workout onerisi

Kreatin gayet okay ama pre ben sevmiyorum. Enerji verdiğini hissetmiyorum lakin çok kişi memnun. Alacaksan kingsize alabilirsin 1kilo 1k
  13. T

125 cc scooter-maxi scooter öneri?

Pcx olabilir veya nmax temiz 2.el
  14. T

Ajazz 179p Aldım Yapılması gerekenler

beyler ürün elime ulaştı yapmam gereken bir ayar var mı
  15. T

Playstation 5 Digital vs CD Sürüm

Yurtdışından almak çok mantıklı, güvenmediğim adamla 2.el topuna girmeni önermem. Bütçen varsa cdli al bir şey olmaz ama yoksa cdsiz al çok önemli değil çoğu oyun digital artık
Geri