Selamlar bende kablosuz kulaklık, mikrofon ve kulak içi kulaklığı var memnunum. Saatini bilmiyorum ama genelde f/p oluyor ürünleri yani fiyatına göre iyi ürünler. Tabi üst segment markalarla kıyaslamamak lazım.
Selamlar Warband oyununda eğer meydan savaşları için soruyorsan en güçlü şovalyeler Svadyanlarda mevcut Veagir ve Kergitlerde de çok iyi atlı birlikler var. Ayrıca Memlük Şovalyeleri de çok iyi. Karada en kötü Nordlar çünkü atlı birlikleri yok çok kolay yeniliyorlar.
Eğer kale savaşlarında yer...
R5 5600 için ben darboğaz yapacağını düşünüyorum 1080p'de. 5700X için yorum yapamayacağım. Fakat arkadaşların dediği gibi eğer yeni bir sistem toplanıyorsa veya imkanın varsa DDR5 sisteme geçiş yapmak en doğru karar olacaktır. Kolay gelsin.
Selamlar iş görür tabii ki de fakat markalar çok güven vermiyor. Bence 10-15k bütçen varsa ikinci el bakmanı tavsiye ederim. İkinci elde daha performanslı bir sistem alınabilir.
Selamlar ben monitörlerimi mikrofiber bez ile siliyorum. Temizleyici olarakta fakirin lcd temizleme spreyi var onu kullanıyorum. Memnunum kolay gelsin.
Teşekkür ederim yorumun için 2k çözünürlükte kullanmayı düşünüyorum zaten ama 1080p merak ettiğim içindi. 2k da hiçbir sorun olmayacaksa bu şekilde upgrade yapmayı düşünüyorum tekrardan teşekkür ederim.
Kasanın arkasındaki powere gelen güç kablosunu çek power açık kalsın kapatma. Bilgisayarın açılış tuşuna 5-6 saniye kadar basılı tutup çek bir kaç kez. Ardından güç kablonu tak ve çalıştır. Bide böyle dene tekrardan konuşalım.
Selamlar anakartınız diski okumuyor öncelikle anakartınızın sata girişindeki soketi çıkarıp başka sokete takın. Eğer olmazsa anakart ile disk arasındaki veri akışının sağlandığı kabloyu değiştirin sata kablosunu. Eğer oda olmaz ise diskinizde bir arıza olduğunu düşünebilirim geçmiş olsun.
Selamlar msi afterburner kurup oyun esnasında işlemci ve ekran kartı kullanım yüzdelerinizi, artı bide sıcaklık değerlerinizi kontrol eder misiniz? Eğer mümkünse bunları da paylaşır mısınız?
Yusuf merhaba sistem özelliklerini belirtip sorunu biraz daha detaylandırır mısın? Mesela eğer kasan çalışıyorsa görüntü gelmiyorsa. Bunun gibi detaylandırarak anlatırsan yardımcı olabilirim.
Öncelikle selamlar sistemin f/p anlamında çok başarılı buldum. 1080p çözünürlükte gayet yeterli bir sistem. Yorumları okudum bazı arkadaşlar biraz kötülemiş ama amd sevmediğini belirtmişsin bence bu sistem o fiyata çok uygun. Sistemin tek eksiği işlemci soğutucu tarafı olduğunu düşünüyorum. O...