Turuncudonn isimli üyenin son içerikleri

1. T

Topladığım Sistem İyi mi? Önerilerinizi Bekliyorum

Sadece oyun için işlemciyi ilk 9800xd3 olarak düşünüyordum ama fazla yüksek performs ve maliyet acisindan 9700x tercih ettim daha düşersem sistemde darbagoz ve fps de düşüş olacağını düşünüyorum ram olarak bilenen markalar fiyat olarak cebini yakıyor ki bu ram markasida şu dönemde çoğu kişi...
  2. T

12 GB 5070 mi 16 GB 5060 Tİ mi? İ5 14400F

rx almanı onerırım 5070ti ye yakın ve 5bın tl daha ucuz
  3. T

cok tesekkur ederım ay sonu almayı planlıyorum
  4. T

degerli onerınız ıcın saolun 2tb evet yapabılırım ama suanda yıllardır kullandıgım bılgısayar 1 tb ve sadece 600gb dolu yanı ben okadar yere gerek duyan bırısı olmadıgım ıcın bunu sectım, hem ıslemcı hemde ekran kartı zaten 50k astıgı ıcın pek mumkun degıl gıbı
  5. T

Arkadaslar merhaba kendım bır sıstem topladım ancak ıyı mı olmus kotumu olmus onerı yada tavsıyenıze ıhtıyacım var sıstem bılesenlerını asagıya yazıyorum; İşlemci; AMD Ryzen 7 9700X Sekiz Çekirdek 3.8 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Ekran Kartı; Asrock RX 9070 XT Steel Legend Dark 256 Bit GDDR6 16...
  6. T

Üst Düzey PC Tavsiyesi: 70K-80K Bütçe

Yorum için saol ama benim aklımda marka yada ekran kartı bile yok en azından fikir alabilmek umudu ile açtım ki indirim kovayalabileyim yada uyguna alabileyim diye
  7. T

Üst Düzey PC Tavsiyesi: 70K-80K Bütçe

Şimdiden konuya tıkladığınız için teşekkürler Kisaca ozetlemek gerekirse bilgisayardan herkes gibi kabaca anlıyorum , hangi donanım yada ek parça ile uyar yada uymaz veya daha üst performans nasil alınır pek hakim degilim. Saunda çalışıyorum ve bir sonraki ay elimde 70k gibi bı para olucak...
Geri