arkadaşlar dün buradaki bir avm içinde denerken bazı sitelere yavaş girdiğini zorlandığını fark ettim ama bu siteden miydi yoksa şebekeden mi emin olamadım ama 4g'ye sabitleyince tekrar olmadı. Sanırım 4g'yle devam edeceğim şimdilik.
yeni sohbetle devam etmek istedim ama bazı detaylar ve süreklilik kayboluyor. O yüzden o sohbetle ilerlemek istiyorum ama bu renderi hızlandırmak veya öncelik vermek mümükn mü acaba? Masaüstü app'ini denedim ama yine aynı.
Anladım. Açıkçası çok fazla edit olursa numaranın CGI veya çekim hilesi gibi algılanmasına sebep olabilir. Aslında buradaki tüm mesele çekim esnasındaki elemanlarda. Işık iyi olmalı ki görüntü net olsun, açı ya tepeye veya bir yere sabit ama geniş açılı olup yönler editte halledilsin veya daha...
Geçmiş olsun, zorluğu anlyıorum, aynı seviyede değil ama normalde hep ücretsiz iade alan Amazon'da son iademi yaparken 400 küsur lira kargo ücreti verdikten ve sonrasında kargonun ulaşıp ulaşayacağının belirsizliği ile bir haftalık stresli günleri hatırladıkça artık amazona mesafeli...
merhaba, fiyatı son zamanlarda sanırım stok falan olmadığından çok dalgalanmış. stokta olan yerde de 27 bin yazıyor, o kadar etmez gibi, o kadara sadece OLED alınacaksa çıkmak daha mantıklı olur gibi
win10 home kullanıyordum asla 11'e geçmem diyordum win11 home'a geçtim. Keşke geçmeseydim DEMİYORUM. Bazı çok ufa alışkanlık farklılıkları olsa da aslında neredeyse aynı.