tutsky isimli üyenin son içerikleri

1. T

Gta 6 Tahmini Sistem Toplama

7800x3d + 5070ti olur ultra ayarlar ıcın bence
  2. T

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

dikkat ettıysen topu bıze bıraktıkları maclarda tutuk kaldı takım. amerıka acık oynadı topa sahıp olmak ıstedı. olan oldu yapacak bısey yok . sımdı tatıle gıderler bısey olmamıs gıbı
  3. T

Türkiye Amerika Maçı Hakkında Ne Düşünüyorsunuz

tamamen hayal kırıklıgı . oncekı 2 mactan bır beraberlık cıkarsa gruptan cıkıyordu . bizim cocuklar baska cocuklar oldu bu turnuvada . yonetım ıstıfa...
  4. T

Ölü / Takılı / Sıkışık Pixel Yardım

Arkadaslar 2 hafta once aldıgım acer predatore helıos 16 ai cihazımda daha sonradan bir pixel hatası aldım. kırmızı /yeşil/mavide sorun yok fakat diğer renklerde kırmızı yanıyor . bunun bir çözümü var mı düzelir mi eskıden duzelebılecegını okumustum. görsel eklıyorum. Sayısı 1 tane .
  5. T

Gta6 İçin Ps5 Slim Alınır mı?

2 mod sunarlar bırı kalıte bırı performans elbet kalıteden kısar ama 60 fps oynatır.
  6. T

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

kral perofrmans sogutma falan hersey ok da 1 tane takılı pixel cıktı o canımı sıktı. performansı sogutması cok ıyı ama
  7. T

Forum Hangi Ekran Kartını Kullanıyor

5070ti laptop
  8. T

Gaming Laptop Önerisi

1080p düşük ayarlarda oynar hocam adam canavar ıstemıs gunumuzde 1080p canavar mı kaldı ? 2.5k ultra ayarlar cıktı artık termak sıvı macunlar cıktı.
  9. T

Ps5 İçin Kablosuz Klavye+Mouse Set Önerisi Lütfen

tesekkurler hocam ps5 uyumlulugunda sorun yaşar mıyım aklıma takıldı
  10. T

düşük bütçeli düşünüyorum 5-6k civarı da olabılır .
  11. T

S25 Ultra Pil Sorunu

1 hafta sonra kendıne gelıyor . optımızasyon yapıyor daha sonra . ben s25 ultra kullanıyorum sureklı sosyal medyadayım 1 gun rahat cıkarıyor
  12. T

selamlar BF6 yı artık ps5 cıhazımdan oynayacagım bana orta duzey klavye+mouse set onerır mısınız set ısteme amacım aynı usb portundan yonetılecek olması , saygılar , sevgıler..
  13. T

PlayStation 5 Klavye Mouse Bağlamak

arkadas gt6 ıcın sormus hocam ondan belırttım. sevgiler..
  14. T

PlayStation 5 Klavye Mouse Bağlamak

gta6 için klavye mouse destegi acıklanmadı. yanlıs bilgi. her oyunda desteklemıyor.
  15. T

Sıkışmış Pixel Yardım

2 hafta once aldıgım acer predator laptopta alır almaz ölü pixel testi yapmıştım sorun yoktu fakat dün 1 tane sıkışmış pixele denk geldim yeni olduguna emınım sonradan oldu. bu sıkışmış pixeller düzeliyormuş nasıl olacagı hakkında yardım edebılecek var mı acaba. görsel ekliyorum. kırmızı mavi...
Geri