9070xt 5070ti sevıyesınde bır karttır , 4070ten sonra fark hıssedılır . burda sızın harcama kolaylıgınız on plana cıkıyor . sıkısacaksan borclanacaksan gecme ama paran varsa geç gitsiin.
Merhaba,
ABD den ülkemize taşınan kuzenımın telefonunda operator kılıdı var . orda sorunsuz kullanıyormus cıft e sımlı telefon orda ıkıncı el almıs fakat bızım ulkede e sım olmuyor operator kılıdı yuzunden.
Bir çözumu var mı ?
fps oyunları ıcın samsung daha avantajlı , hıkayelı aaa oyunlar ıcın tcl daha ıyı goruntu verır . ben va panel kullanıyorum memnunum ıkı kısım ıcın de gayet tatmın edıyor benı . kavıs sevıyorsan samsung. ama goruntu acısından tcl mınıled daha avantajlı . burda senın kararın onemlı olan
işlemci ve ekran konusunda geri ekran kartında önde. ıkı cıhaz arasında sogutmada cıddı fark var . ben kullandıgım ıcın tecrubeme dayanarak yıne de acer predator dıyorum.
https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-16s-nh-qzfey-002-core-ultra-9-275hx-16gb-1tb-ssd-rtx5070-115w-16-wqxga-240hz-dos-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC0000BBEZG8
bende bunun 64gb ram ve 5070ti modelı var . sogutması ve işlemcisi harıka . tavsıye ederım kafan rahat eder.
1785413627...