Tutu_Mp4 isimli üyenin son içerikleri

1. T

Çözüldü✓ İndirme hızım 300 e çıkıyor geri 0 a düşüyor

Hocam sana çok teşşekür ederim yardımcı olmaya çalıstın çözümü şöyle buldum cmd yi yönetici olarak çalıstırıp ilk olarak netsh interface tcp show global - Bunun ardından da netsh interface tcp set global autotuninglevel=normal -yazdım ve düzeldi ama genede çok teşşekür ederim yardımcı...
  2. T

güvenliği komple devre dişi bıraktım gene sıkıntı gitmedi
  3. T

iksini de yaptım gene değişen bişe olmadı
  4. T

Dediğin gibi indirip test ettim hocam sonuçlar böyle
  5. T

dediğin gibi haptım hocam ama sıkıntı aynı 50 ye sınırlama koydum bu sefer 3-5mb ye çıkıp geri 0 a sabitleniyor ve örnek olarak steamden bişe indirdiğim zaman diske yazma hızı fotoğrafda da ekledim 150-250mb arası oluyor bana çok saçma gelen steamde hiçbir sıkıntı olmaması yada steam üzerinden...
  6. T

Byilgisqyari daha 5 ay önce aldim sayilir ve ssd oalrak bu takili Team NV500 1TB 4500/1900MB/s PCIE NVMe M.2 SSD Disk yeterli degilmidir cok anlamiorum ama diskden degildir diye tahmin ediyorum
  7. T

Evet aradım bir sıkıntı olmadığını söylediler devam ederse ücretli teknik servis gönderebilirlermiş
  8. T

Son 1 haftadır ne indirmeye çalışsam steam harici epic games ve riot client de indirme hızım 0 anı bir yükselişle 300-400 lere kadar çıkabiliyor fakat geri 0 a sabitleniyor Türkcell superonline kullanıyorum speedtest yaptığımda 500 download 50 uploadım var steamde hiçbir sıkıntı yok sorunsuz...
  9. T

Çözüldü✓ Bu Monitör alinir mi yada bu fiyata daha iyi bir öneriniz varmi?

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-5-tuf-gaming-vg259q5a-0-3ms-200hz-fhd-ips-gaming-monitor.html?gad_source=1&gad_campaignid=21216942200&gbraid=0AAAAAD1jfPhmDMzXF1blDHRWpxM1ZnlN6&gclid=Cj0KCQjwxL7GBhDXARIsAGOcmIM4G-1absQuhJ_PqO2UdMXOVVrsBgksEZ8QODVn-zwUt5IA77IL0SIaAqnoEALw_wcB#urun-ozellikleri
  10. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

https://www.incehesap.com/sharpen-silver-tavsiye-sistem-fiyati-45562/ Bu sistemi aldim da nasil sizce fiyati filan iyi mi
  11. T

Baglanti güvenli degil sorunu

Merhaba 1 saat önce Türkcell superonline modem kurulumunu yapti tüm isiklar yanmasi gerektigi gibi fakat herhangi bir siteye girmek istedigim zaman baglanti güvenli degil diyor yada whatsapp bile kullanamiyorum bu sorunu nasil cözebilirim
  12. T

60K Monitör dahil sistem önerisi

Sagol Cok tesekkür ederim cuma günü muhtemelen ikisinden birini Alirim teşekkür ederim tekrardan
  13. T

Yok reis sagol sifir alicam 1757358926 5070 ti li hangi sistemi önerebilirsin cünkü 3D cizim filan isleriyle de az ugrasicam
  14. T

Cok sagol ustam bide ekran karti nvidia olan bi sistem önerebilirmisin
  15. T

Merhaba Max 60K bütceye Monitör dahil sistem ariyorum yardimci olursaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler
Geri