Merhaba Logitech Z533 2+1 ses sistemine sahibim. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum. Kontrolcüden ses arttırıp kıstığımda hışırtı sesi geliyor, bu ses yaklaşık 2 senedir var ancak artık sorunu çözmek istiyorum. Kontrolcü içindeki potansiyometreye ulaşmam mı lazım yoksa farklı bir çözümü mevcut mu?
Arkadaşlar selamlar 50cc bir scooterim var 2-3 sene önce masraftan kaçınmak için aldığım. Önümüzdeki hafta muayeneye gireceğim ama bazı eksikler var ve bunlar muayenede sorun yaşatır mı öğrenmek istiyorum. İlki farımda herhangi bir sorun yok, uzun kısa sorunsuz biçimde çalışıyor fakat...
Öncelikle merhabalar, S23 kullanıcısıyım bu sabah samsung'un arayüzü olan One UI'a bir güncelleme geldi. İlk izlenimlerim çok bir şey değiştirmediği hatta bazı olan şeyleri de alıp götürdüğü yönünde (en azından S23 için). Örnek veriyorum Always On Display'i Galaxy Store haricinde...
amazondan linkini atmış olduğunuz kingston'u daha avantajlı gördüm. öneri için bütçeniz bu bantsa biraz bakındım daha uygun bir seçenek görmedim, gayet güzel bir seçim yapmışsınız.
arkadaşlar adam oyun önerisi istemiş nutuk çekiyorsunuz. bhop jump adında keyifli bir parkur oyunu var 4-5 sene öncesinde oynardım. yine o zamanlar real racing 2 oynardım şuan 3'ü 4'ü çıkmış mıdır bilmiyorum ona bakabilirsiniz. ayrıca klasiklerden subway surf :)
iyi günler. öncelikle işlemcinizden kaynaklanan bir darboğaz söz konusu. sorununuzu minimuma indirmek için yüksek çözünürlüklerde oyun oynayın. 1-2 ay sonra yeni işlemci alacağım demişsiniz. o zamana kadar herhangi bir sorun olmaz, sadece oyun keyfiniz sekteye uğrar. bir diğer sorunuza gelecek...
abi galatasaraylıya göre fenere son dakika penaltı verdikleri için fenerbahçe kayrılır, fenerliye göre ofsaytımsı bilmem ne olur galatasaray kayrılır. bu işin doğrusu yok. uzun süredir futbolu takip ediyorum bu kadar gerilimli ve şiddet dolu bir sezon hatırlamıyorum. umarım daha fazla kaza bela...
Öncelikle merhabalar, konu hakkında ardı ardına birkaç sorum olacak. 3 yılı aşkın deneyimi olan bir motosiklet kullanıcısıyım. Nasip olursa birkaç aya mevcut motosikletimi satıp uzun yol için su soğutmalı 150-200cc bir scooter alma hedefim var. Açıkçası sıfır bir motosiklet almak istiyorum ancak...
Merhabalar, geçtiğimiz yaz yapı marketin birisinden rgb ampul almıştım ve hoşuma giden bi ürün olmuştu. Ortalama 7-8 aydır kullandığım bir üründü ancak az önce kırmızı rengin cok zayıf yandığını ve tabi buna bağlı olarak kırmızı içeren diğer renklerin de tam rengini vermediğini farkettim. Öte...