TuzluMuallebi isimli üyenin son içerikleri

1. TuzluMuallebi

Kendinizi şımartmak için ne satın alırdınız?

Orijinal nike çorap
  2. TuzluMuallebi

Lenovo L340 -15irh için 16 GB RAM önerisi

sağolun öneriniz için
  3. TuzluMuallebi

daha önce temizlik için açmıştım tek slot var internette olan upgrade videolarında da tek slot var onun için tek kanal 16 gb arıyorum.
  4. TuzluMuallebi

eminim tek ram slotu var tek slot 16 gb ram önerebilir misiniz
  5. TuzluMuallebi

Lenovo L340 -15irh laptopumun RAM'ini 16 GB'a yükseltmek istiyorum. Galiba tek RAM slotu var, yardımcı olursanız sevinirim.
  6. TuzluMuallebi

16gb ram tavsiyesi

up up
  7. TuzluMuallebi

16gb ram tavsiyesi

lenovo l340 -15irh laptopumu 16 gb ram e yükseltmek istiyorum. galiba tek ram slotu var. yardımcı olursanız sevinirm
  8. TuzluMuallebi

EA FC 25 ping sorunu

Oyunu oynarken arada bir oyun hareketlerimi geç algılıyor hatta bazenleri oyunu oynayamıyorum, karakter en son nereye gidiyorsam oraya doğru depara başlıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim, bu sorunun ping veya paket kaybından kaynaklandığını düşündüğüm için başlığı böyle koydum sistem vs den...
  9. TuzluMuallebi

Hangi laptop modelini tercih etmeliyim?

Konuyu takipteyim ben de bu tarz bir ofis pcsi arıyorum.
  10. TuzluMuallebi

Havalı pp önerisi lazım 2

Gerçek bir wonderkid, gelecekte çokça kullanılıcağını düşünyorum. Şimdiden yerini al bence
  11. TuzluMuallebi

Ranch simulator 5 kişi nasıl oynanılır ?

Merhabalar biz ranch simülator oynamak istiyoruz fakat 5 kişiyiz internetten şu videoyu bulduk ama yapamadık bunun bir çözümü var mıdır ? şimdiden teşekkürler. ,
  12. TuzluMuallebi

EA FC 24 Pro Clubs Oyun geç geliyor

Merhabalar, arkadaşlarım ile fifa pro clubs oynayacaktık fakat oyun maçtayken bende geç geliyor. Örneğin onlarda dakika 75 deki olayı görüyorsa ben aynı anda 70 deki olayı görüyorum ve bu yüzden oyunuda oynayamıyorum karakter sadece yerinde oturuyor arada bir hareket ettirebiliyorum. Bu sorun...
  13. TuzluMuallebi

EA FC 24 Pro Clubs kol çalışmıyor

yine de algılıyor hocam, ne olur ne olmaz atayım dosyaların içine nereye atmam gerekiyor söyler misiniz ?
  14. TuzluMuallebi

EA FC 24 Pro Clubs kol çalışmıyor

hocam söylemeyi unutmuşum zaten x360ce kalibre ettim fakat oyun dosyalarının içine atmayı ilk defa sizden duyuyorum nereye atmalıyım bir fark olur mu?
Geri