B760M GAMING PLUS WIFI ANAKART İÇİN WİFİ ANTENİ evet arkadaşlar bu model https://www.msi.com/Motherboard/B760M-GAMING-PLUS-WIFI bir ana kart aldım wifi 2 diş çekiyor modem alt katta kablo çekme şansım yok bu anakart için bir anten önerisi olan var mı anakartta yuvalar mevcut ama kutunun...
QPX olan versiyonu var bende 240hz renkler mükemmel, yine iyi bir asus modelden geçtim (ASUS VG279QM) yan yana koyuyorum alakası yok renklerin MSİ ın G serisi gayet güzel
1713352658
senlik bir problem yok diğer satıcılar gibi bir kısım yok normalde işaretlediğim yerde diğer satıcılar gözükür...
hepsinin multiplayerı kendine özgü mw1 alıp mw2 oyuncuları ile oynayamazsınız cross olayı sadece tüm güncel cod serilleri ( mw2 mw3 ) x warzone ve warzone mobile şeklindedir.
Yani özetle warzone oynarsanız silahlar ve karakterler tüm mw serilerinden mevcut fakat para verip mw1,2,3 den birini...
Hepsine sahip biri olarak söylüyorum (cod bağımlısıyım ilk çıktığı gün alır geçerim) bu fiyatlara bile değmez single oyuncusuysanız eğer ben saatlerce multi oynayacağım diyorsanız cold war (alınır) ve mw3(mw2 aynısını ama mw2 oyuncu yok :( ) dışında oyuncu bulmanız bir tık zor olabilir bilginize.
1080p en düşük ayarlada 60 fps oynarsın gibime geliyor ama oyunun tadı o şekilde çıkmaz
Kaynak olarak bu videoya da bakabilirsin pek iç açıcı değil tabi tercih senin
Bildiğim kadarıyla renk farkı dışında bir şey yok P burda playstation edition ı temsil ediyor diye biliyorum fakat normal 7+ 7P+ fark etmeksizin ps4, ps5 ve PC de çalışıyor özellikler olarak hiç bir farkı yok
Okuduğum kadarıyla ele alınır tek fark 7+ daki sağdaki ses ayarı (dual channel...
Razer Barracuda , Steelseries Artics 7 bunlar o fiyat civarında ve kendim kullanıp beğenmiş olduğum modeller razer yazılımı biraz kötü dert değil diyorsan 7.1 performansı SS dan daha iyi buldum ama SS de yazılım olarak çok daha başarılı.Mikrofon gibi bir derdim olmadığı için razer kullanmaya...
re 2 ve re 3 gamepass de var 1 kere alıp 1 haftada içinde rahatlıkla 2 sinide bitirebilirsin en azından ben öyle yaptım ds mantığını ne kadar sevmesem de para yatırma açısından daha mantıklı duruyor.
1080p mi 2k mı kullanacaksınız sistemi o önemli 2kda darboğaz yaşayacağınızı zannetmiyorum 1080p de bazı oyunlarda sıkıntı olabilir özellikle cpu ağırlıklı oyunlarda kendimde buna benzer bir sistem kullanıyorum 7900x ve 4070ti şeklinde 1080p olarak kullandım bir süre sorun yaşamadım ama Ferrari...
yıllardır atak modelini kullanıyorum tavsiye etmiyorum bu yastıkları ayarlanabilir (ipli) modellerden tercih edin yoksa denk gelmiyorsa yastık kısmı vücudunuza asla kullanamıyorsunuz rahat ettirmiyor.
1707133218
ve bendeki atak modeli biraz eski komple deri o yüzden terletiyor kumaş alın varsa...
tahmini oluyor bu süreç ama ben ne zaman amazon germanyden alışveriş yapsam hep daha erken geldi (2 günde harddisk gelmişliği var bana izmirdeyim) 3 haftada figür gelmişti 1.5 ay teslimat süresi vardı tabii ki dediğim gibi değişebiliyor 🫠
1707000437
dediğim gibi 5200 lük rgblisini 4k ya satmıştım...