Twisted Fed isimli üyenin son içerikleri

1. Twisted Fed

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

N kolay karttaki parayı direk çekebiliyoruz ama harcama yaptığım hb cüzdandanki para orda duruyor hala 1763727820 Hesap derken ibana çekmekten bahsediyor nkolay zaten o şekilde çekme yapmadım ben nasysın üzerinden attım o nkolayı bağlamaz
  2. Twisted Fed

ben dün işlem yapmıştım bugün 9da geldi para naysla çektim. hbdeki parayı da bir şekilde harcarım artık :D
  3. Twisted Fed

Bana iban falan vermedi hesap onaylandı diye sms geldi uygulamaya girince iban vs görünüyordu direk
  4. Twisted Fed

ben üye oldum hepsiburadadan 1000tl harcama yaptım iptal edip cüzdana çektim hb kısmındaki parayı. nkolaya ne kadar sürede yatıyor 1000tl
  5. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

12/256 eklemeyi denediğimde 8gb olan sepete ekleniyor.
  6. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

belki bir uygulaması vardır diye dedim. razer mouse var ordan şarj durumuna bakıp taktığım oluyor veya kablolu kullanıyordum ama joysticte koltukta uzanarak tvden oynayınca kablo pek mümkün olmuyor. kırmızı yanıp sönünce save alırız artık oyunlarda :D
  7. Twisted Fed

Benimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?
  8. Twisted Fed

bana da 230tl vergi çıkmış. gümrükten geçmiş bir sonraki teslim birimine gidecek
  9. Twisted Fed

Bende de china post. 4px mi yazması lazımdı orda
  10. Twisted Fed

Benimkisi an itibariyle kargoya verilmiş 4px ile. Renk domino white cumartesi akşam sipariş etmiştim 9 civarı
  11. Twisted Fed

Ben 4px talebi için mail attım hiç dönüş olmadı bakalım stok mtok derler mi
  12. Twisted Fed

Bunu hangi maile atıyorsun support kısmından mı siteden
  13. Twisted Fed

4px olayı için ne yapmak lazım telefonundan gezemedim açıklayacak var mı
  14. Twisted Fed

🔥İndirim ThermalRight Frozen Magic 240 Argb 240mm Sıvı Soğutma 2.359TL

Şimdi bütün e ticaret sitelerinde indirime sokmuşlar sabah sadece ty vardı. En uygunu neredeyse oradan alabilirler
  15. Twisted Fed

🔥İndirim ThermalRight Frozen Magic 240 Argb 240mm Sıvı Soğutma 2.359TL

ThermalRight Frozen Magic 240 Argb 240mm 3 taksit olarak alınabiliyor. İhtiyacı olan alabilir. Trendyoldaki indirim bitmiş fiyat normale dönmüş. Diğer e-ticaret sitelerinde indirim hala devam ediyor, en uygun olan yerden alınabilir. Link
Geri