Arkadaşlar iyi geceler. Sistemim yeni, daha yeni de photoshop indirdim ama bu flickering diye geçen ekranın parıldama titreme olayı oluyor boyama yaparken vs en basit daha ilk işlemde. Çözümünü bulamadım.
Sistem:
i5 11400F
RTX 3060 TUF
Samsung 980 Pro
16 GB RAM
Z590-P ANAKART
(Ekran: AOC...
i5 11400F
asus prime z590-p wifi
asus tuf rtx 3060
t-force 2x8=16GB ram
samsung 980 pro ssd
gamepower skadi işlemci sıvı soğutucu
kasayı da biliyorsunuz işte.
Arkadaşlar son döviz yükselmesinden önce 23,5K civarında bir fiyata topladım sistemi 650W dahili vardı aldım. Çok önemli mi o kısım yani benim derdim son teknoloji donanımlar da olsa daha yeni olduğu icin elektrik kesintisinde başına bir şey gelmemesi. Yani UPS almayıp sizin dediğiniz marka...
Merhaba arkadaşlar. Ben yurtta kalıyorum. Dünyanın parasına sistem kurdum işim bu. Yurtta jeneratör olsa da sık sık elektrikler gidiyor ve bilgisayar kapanıyor. Donanımdan çok anlamıyorum her parça iyi ama korkuyorum elektrik gidince bir şey olacak diye. Sistem içinde dahili güç kaynağı var...
Render, grafik program, yazılım ve oyun ile uğraşılacak(yani her şey). Dolayısı ile her parçası ona göre tercih edilen parçalar ve kaliteli olmalı. Bu aralıkta bir bütçede güzel önerilerinizi almak istiyorum özetle. Cevap geldikçe teknik detaya inilebilir.