Twonky isimli üyenin son içerikleri

1. T

Mikrofonu devre dışı bırakmadan hands-free nasıl kapatılır?

Hands free modunu kapatmak istiyorum ama kapatınca mikrofon devre dışı kalıyor. Mikrofonu devre dışı bırakmdan bu modu nasıl kapatırım? Eğer bir yolu yoksa kablolu bir şekilde bağlanmak zorunda mıyım?
  2. T

Steamden fc 25 aldım açılmıyor

Steam'den aldım başka bir bilgisayarda açılıyor benim kendi bilgisayarımdan girilmiyor. Her oyunu açmaya çalıştığımda preparing game hatası alıyorum. Çözümü nedir?
  3. T

45-55k arası laptop önerebilir misiniz?

https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-16x-9sg-i7-13650hx-16gb-ddr5-rtx4070-gddr6-8gb140-w-1tb-ssd-16-wqxga-165hzpantone_u26608?srsltid=AfmBOooBnHaHjQdefu-IcGJXuLr5X4xODWp1Ezb_Ox4VdXRh3hSpPNSwajI buna ne dersin?
  4. T

bu laptopun ekran kartının wattını biliyor musunuz?
  5. T

https://www.amazon.com.tr/B13VGK-1610TR-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-I7-13620H-RTX4070/dp/B0CKVJ5R3J?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM Bu nasıldır? Ve başka bu aralıkta önerebileceğiniz laptoplar nedir?
  6. T

bilgisayar mühendisliği için laptop önerisi

İyi forumlar. Bilgisayar mühendisliği için MacBook mu tercih edilmeli yoksa bir Windows cihaz mı alınmalı? Eğer macbooksa 16 GB RAM 512 GB SSD yeterli midir?
  7. T

Chrome beyaz görsel sorunu

Merhaba Chrome da bazı görseller aşağıda bıraktığım SS gibi beyaz oluyor aşağıda Steam var fakat her sitede oluyor bu Steam'e özel bir şey değil. Bu sorunumun kaynağı nedir nasıl çözerim?
  8. T

steam hesabım çalındı

steam desteğe yazdığım bilgiler Hesap Linkim,Hesabın Şu Andaki İsmi,,Hesabın Önceki Adı,Son Kullandığım Telefon Numaram,Hesapa Ödeme Yapılan Kart,CCV,Kart Üzerindeki İsim ve yaklaşık 15 ane kanıt ss i topluluk satışlarım aldığım 3 oyun başka girmem gereken bilgiler var mı?
  9. T

ddu ile driverları sildim ama hala AMD software açılmıyor

sildim yükledim yeniden başlattım amd software a tıklıyorum tepki yok
  10. T

komik misin 1697125803 sen baya komiksin ha gülücük falan
  11. T

başlıkta yazıyor
  12. T

AMD software yüklenmiyor

zaten öncesinde ddu ile silmiştim böyle oldu
  13. T

AMD software yüklenmiyor

PC: Ryzen 5 5600. RX 6700 XT. Gigabyte b 450M k 2 GeIL 3200MHz 8.2 512 GB agi M.2 SSD. Sorunumu tek tek ayrıntılarıyla anlatacağım. Chrome'dan AMD'nin kendi sitesinden AMD'nin uygulaması olan AMD Software'ı indiriyorum ve yaklaşık 1 DK lık beklemeden sonra 2. resim olan yere geliyorum ama burada...
  14. T

RANKIMI AÇTIM CS2 GELMEDİ

Seçkinim var rankımı cs2 geldikten sonra 7 win alıp açtım. Pazar günü saat 10 falandı yaklaşık 3 gün geçti hala gelmedi yardım edebilir misiniz?
  15. T

Düşük GPU Kullanı Mıyla Kaynaklı Düşük FPS

god of war gibi bir oyunda almam gereken gpu kullanımı 99 olması gerkirken benim max 75 oluyor yardım eder misiniz sistem rx 6700xt ryzen 5 5600 3200mhz 8.2 geil ramlergigabyte b450m k agi 512 gb m2 ssd god of war da amd software a göre ortalama 39 fps alıyorum fakat videolardan anladığım...
Geri