Peki ekran kartınızın sıcaklığı? Onu kastetmiştim ben çünkü anlık 0 FPS olma sorunu büyük çoğunlukla termal macunun erimeye yakın olduğu zamanlarda baş...
FPS konusunu atlıyorum o zaman drop genel olarak driver sorunları, oyunu HDD ye kurmak veya ram yetersizliği ve sıcaklıklardan kaynaklanır. Buna göre...
Hocam iletkenlik muhabbetine göre fiyatlarda artıyor
Standart kullanıcı için;
mx-6, tf7, kyronaut modelleri
yeterli ve kaliteli ama ben bı kere alıcam...
21 civarına köy 19.500 e sat çok indirim yaptı sanıp alırlar 23k üstü fiyattan kimse yazmaz bile
Not SSD güzelmiş ama kimse görmez toplu sistemde onu...
10 bin bütçeyle bu sisteme yakışan bi ekran kartı çıkartman çok zor arkadasinda belirtti kartlar 16-17k dan başlıyor ya bütçeyi zorlamalı ya da ikinci el...
Bence çok zorlama sistemi korumaları olsa da bir sıkıntı cikabilir.
1735390883
Alacağın parçalarda da kaliteden tasarruf etme 105w tdp işlemci ısınır. En...
Uyumlu olabilir ama yük altında ne kadar stabil kalabilir o konu muamma. Zaten anakartın mosfet soğutucusu yok yüksek sıcaklıklarda direk kendini korumaya...
PSU ve işlemci soğutucusu güncellemesi yapmanı tavsiye ederim. Ayrıca o anakartı bende kullanıyordum 4 pin güç beslemesi var o da bu işlemci için biraz...
Anladım yukarda belirttiklerimden değişim iade almayabilirler ama ayıplı ürün, ikinci el ürün adı altında inandırıcılık açısından monitör altlığını bahane...