H3 ve cloud 2 kullanmış biri olarak birçok konfor adı altında h3 alın diyen kişiler için yazıyorum, sanırım konforun ne olduğunu tam bilmiyorlar. Konfor...
Malesef ürünü 1 hafta daha kullanıp iade ettim eq ayarı ile sesinden memnun olsam da malzeme kalitesi çok soğuttu. Çok gıcırdıyordu ve üst kısmı başımı...
Hocam selamlar, ben de geçen indirimdeki havitin 60mm sürücülü modelini aldım 700 TL'ye. Paylaşmış olduğunuz eq ayarını oyun için uygulayacağım. Müzik için...
Oyunda zaten 4.0.2 desteği bulunduğu için optiscalere gerek yok sadece oyunun açıldığı klasördeki amd_fidelityfx_upscaler_dx12.dll dosyasını modlu olan ile...
Kalite modu. Kalite modunun altında kullanan var mı gerçekten ben oyundan zevk alamıyorum grafik düşürüp native oynarım daha iyi ama merak ediyorsanız...
İyi Forumlar,
Malum milli oyunumuz Dying Light'ın yeni oyunu The Beast çıktı. Old gen ile FSR4 performansı FSR3 e göre biraz daha kaliteli görünüyor ayrıca...
Geçenlerde kulaklık iade ettim ürün ulastiktan sonraki 2. gün kartımda iadeyi gördüm ulaşması konumuna ve kargoya bağlı, ayrıca iade durumu kontrolü de...