Ben hala 8gb ekran kartının yetersiz kalacağını savunuyorum. Ayrıca satarken de zorlanırsınız hem amd ekran kartı hemde 8gb olması bana hiç mantıklı bir...
görselde pinlerde de hasar var gibi duruyor. Arkadaşın önerdiği gibi bir DP kablo almak daha mantıklı. Ayrıca burası sanki ekran kartı girişi gibi duruyor...
bu bilgi tam olarak doğru değil karta göre değişir kimisinden sadece %60 yükteyken ses gelebilir, kimisinden %50 fan hızında gelebilir. Yükle doğru orantılı...
Coil whine fanla alakalı olacak diye bir kaide yok kapasitörlerden, bobinlerden, mosfet kısmından da gelebilir. Bu ses de aynı olacak diye bir kaide yok...
Valorant oynadığın sürelerde olay görüntüleyicisinde eğer kırmızı ünlem açıklamasında da realtek family 2.5g hardware io tarzı bir yazı görürsen aygıt...
kalitesizlik ürünle alakalı sizin yaşadığınız problemle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ama evet ucuz olsun diye her yerden kesen bir firma olduğu için orta...
Sorunun realtek driverından olabilir. Valorant gir dm de biraz takıl 30 sn civarı olay görüntüleyicisini aç orada eğer Realtek family 2.5g hardware io error...