Tamam sen Redstone başlığına yorum yap neden konuları birbirinin içine çekme gereği duyuyorsun anlamadım 2 adet ana başlık var orada yeni güncelleme sizce...
Mfg yeni bir teknoloji ben yeni teknolojileride eski versiyonlara getirsin diye bir argüman sunmadım farkındaysan. Hali hazırda olan teknolojilerini...
7000 serisinin tamamen terk edilmesi ve gelen güncellemelerin sadece 9000 serisi baz alınarak yapılması sizce ne kadar mantıklı?
Sizce ilerleyen süreçlerde...
bilgisayarın geç açılmasını düşürmek için biostan memory context restore ayarını 30 güne çek biostan biosa değişiyor bu ayar kapatabiliyorsan kapat, açıkken...
Bende bunu anlamıyorum hocam ürün seviciliği olur tamam da adam 180-200 demiş hani 130-150 dese tamam diyeceğimde o işlemciyle hayal o fpsler ama arkadaş...
2k monitöre geçmediysen normal değil. Windows yüklü geldiyse orjinal sitesinden temiz kurulum yap. Bu arada 6600, 5600 ile 180-200 fps sabit vereceğini pek...
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-255f-e20-24-5-0-5-ms-full-hd-ips-200-hz-oyuncu-u-fiyati,1138595962.html
biraz daha uygun olsun diyorsan bu...
Teşekkürler hocam bunlarmış şimdi hepsi tam oturdu yanlış olanların bir tanesi cpu girişinin yanındaki vida düştü bulamadım umarım sorun çıkarmaz hâlâ...