Tworule isimli üyenin son içerikleri

1. T

Yardım Kasa Led Işıkları Söndü CPU Işığı Yanıyor ama Pc Çalışıyor

Sevindim, geçmiş olsun. Buraya yazman da iyi olmuş belki birisine yardımı dokunur.
  2. T

1000w Fsp Kasada Pcıe Kablo Rezaleti

Psulu kasaların genel problemi bu malesef. Çoğu psulu kasanın hatta hemen hemen hepsinin içindeki psular ya vaadedilenin kısılmış versiyonu ya da eski versiyonları oluyorlar. Malesef bunu araştırmakta alıcı kişiye kalıyor. Senin durumunda 14 günü geçmediyse direk iade oluşturup güzel bir notla...
  3. T

Yardım Kasa Led Işıkları Söndü CPU Işığı Yanıyor ama Pc Çalışıyor

Sorunu görünce biraz saçma geldiğinden araştırmak istedim. Birçok kisi gigabyte anakartlarda aynı sorunu yaşıyormuş ve çoğu kişi malesef düzeltememiş. Çok detaylı araştırmadım ama alta bir reddit uzantısı bırakıyorum diğer kullanıcılar baya yorum yapmış belki işine yarayan bir şey bulursun.
  4. T

Amazon İade Kabul Eder mi ?

Fuxi h3 almıştım alanlar garip bir şekilde övüyor diye meraktan, malzeme kalitesi çok kötüydü yarım saat bile kafamda kalsa ağrı yapıyordu. Ertesi gün belki iade alırlar diye yolladım kabul ettiler. Satıcı Amazonun kendisiyse büyük ihtimal geri alıyor.
  5. T

Upgrade Tavsiyesi Ekran Kartımı Ddr5 mi

Senin kullanımına göre değişir. Eğer AAA oyunları daha çok oynuyorsan, oynadığın oyunları daha çok high, ultra ayarlarda oynamayı seviyorsan, 2k monitöre geçeceksen ekran kartı değişmen daha mantıklı olur. Ha diyorsan ki ya ben daha 1080p monitördeyim, cs, valo takiliyorum, competitive odaklı...
  6. T

Önce Ekran Kartını Almak Mantıklı mı, Yoksa Hata mı Yapıyorum?

Kullanabileceğiniz tek şekil zaten psu ve ekran kartını değiştirerek olur. Ama ben sizin yerinizde olsam ilk psu anakart işlemci ve ram işini hallederdim. Direk ekran kartını alıp eğer 8k da kullanmayacaksanız biraz boşuna olacaktır.
  7. T

Ekran Kartı Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor

Burada reklam gibi isim vermek ne kadar doğru bilmiyorum ama birkaç haftadır Alper Karadağ adında bir youtuberın videoları önüme düşüyor, izlemesi de keyifli birisi en azından onu söyleyebiliyoruzdur diye umuyorum. Bir sürü videosu var, yaptığı işte kaliteli duruyor, istersen bir bak hatta kendi...
  8. T

Psu Dan Gelen Ses Coil Whine Mıdır?

Normal demek yanlış olur ama olabilicek bir durum denilebilir. Herhangi bir arızaya sebebiyet vermez sadece ses olarak rahatsız eder.
  9. T

Öncelikle direk ekran kartındandır demedim yazdığımın tamamını okumanı öneririm. 2. olarak evet bazı gpular voltaj dengesizliği bakımından psulara da coil whine yaptırabilir, özellikle TDP değeri yüksek kartlarda haliyle bu ihtimal de artacaktır.
  10. T

Psu değiştirdiğiniz halde halen daha duyuyorsanız büyük ihtimal ekran kartındandır. Yükteyken benim kartta malesef hafif cızırtı sesi veriyor. Hatta anakartta bile olabilir. Hemen hemen her sistemde var hocam 5 sistem değiştim tamamen sessiz bir sisteme rastlamadım.
  11. T

Çözüldü✓ Kullandığım Psu Tehlikeli Midir?

evet 2 tane modeli varmış sanırım psuyu kontrol etmen gerekiyor eğer F tier modelse sıkıntı bence uzun süre kullanma.
  12. T

Çözüldü✓ Kullandığım Psu Tehlikeli Midir?

C tier psu bir şey olacağını sanmıyorum 300 watt bile çekmesi zor o sistemin anlık.
  13. T

750+W Sessiz Psu Önerisi

Daha 1 hafta önce a850gl sipariş ettim 1 gün sora iade ettim. Boşta bile fan sesi çok fazla. Xpg pylon ve kyber kullandım fiyatlarına göre nistepen sessizlerdi ama onlarda bi gelip kayboluyorlar stok var mıdır bilemem.
  14. T

Forza 6 Aşırı Kötü Gözüküyor ?

İkisini de baz alıyor. Oyundan fsr seçiyorsun seçtikten sonra oyunu başlatman gerekiyor (gerçek anlamda menüde değil oyuna giriş yapmış olman lazım). Başlattığında insertteki menü inputu algılıyor menüdeyken çoğu zaman algılamıyor, oradan da 4.0.2c yi aktif ettiğinde oyun artık 4.0.2c inputunu...
  15. T

Forza 6 Aşırı Kötü Gözüküyor ?

Belki anti-cheat sistemi o tuşları devre dışı bırakmıştır. Forza da denemedim malesef
Geri