Tworule isimli üyenin son içerikleri

1. T

Arc raiders rx 9070 xt kullanım sorunu

Onda sorun olmaması gayet normal hem 2k yani kartın önerilen çözünürlüğünü kullanıyor hem darboğazı daha da düşüyor sırf 2k olduğu için bu, 7800x3d de ekran kartını besleyebiliyor kısaca 2k monitöre geçmelisin. Ayrıca o açtığın frame gen ve fsr da ekran kartı kullanımlarını biraz düşürür, merak...
  2. T

Hangi işlemciyi almalıyım

AAA oyunlarda yüksek ayarlarda çok az bir darboğaz olur 2k da 9600x de kurtarmaz zaten en az 7800x3d, 9700x falan çekilmesi gerekiyor.
  3. T

o zaman 7500f bile işinizi görür ddr5 işlemcilerde 2k da x3d işlemciler dışında büyük bi fark olmuyor. 7800x3d arası işlemcilerden bir tek 9700x düşünürdüm o da hemen hemen aynı fiyat zaten.
  4. T

2K dan 1080p ye dönülür mü

Ekran kartı yükseltmek daha mantıklı 7800xt alınabilir 2. elden
  5. T

Genel kullanım amacı ne olacak (monitör 2k mı, online oyun var mı yoksa sadece AAA oyunlar mı, yayın veya oyun record var mı, render alınacak mı) ?
  6. T

POCO manipülasyonu✓ (Lütfen tamamını okuyorum)

Sizin beklentiniz neyse ona göre öneri yapmaları normal. Ayrıca işlemcisi güçlü telefonların ısınmama ihtimali yok pocolar ekstra ısınır çünkü işlemciyi kaliteli verip gerisini de koy veriyorlar hem bu kadar güçlü ve ısınan işlemci haliyle bataryayı da erken yıpratır. Çalışan adam asgari ücretli...
  7. T

Işbank puanı nerede harcanır?

Pazarama da kullanmışlığım var. Biraz pahalı gerçi ama diğer yerlere göre bazı ürünlerde şaşırtıcı derecede ucuz biraz bakınmak lazım.
  8. T

FPS YÜKSEK AMA AKICI DEĞİL

He ekran kartı da yarım sene geçti kral. Merak ettiğin bir şey varsa özelden yaz hortlatmayalım buraları.
  9. T

Yardım BIOS'a girmeden PBO ayarı değiştirmek mümkün mü?

ryzen master ile ghz ve voltajla oynarsın sadece başka yolu yok gibi.
  10. T

Bu sisteme 750w PSU yeter mi

Bence değil çünkü Cratos modelinin iç bileşenlerinin küçüktülmüş ve bazı özelliklerinin kısılmış hali pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ayrıca pek bi inceleme de bulunmuyor. Ben alsam ucuza kaçmaz highpower modelini alırdım. 1766701408 Daha tanınmış markaları tercih edin iç bileşenleri oradan...
  11. T

Bu ürün vadedilen özelliklere göre baya hesaplı olduğu için tercih edilebilir. https://amzn.eu/d/f5QKrLv Daha kaliteli ve safe space bişey arıyorsanız indirim bulursanız Highpower performance gd 800w ve üstü modellerini alabilirsiniz.
  12. T

Bütçe yoksa ekran kartına silent mod + islemciye de bi -20 curve optimizer verilmeli. Ayrıca 1 seneyi çok geçmeden psu değiştirmekte de fayda var. Tabi ağır AAA oyunlar oynamıyorum cs, lol chill takılıyorum diyorsan pekte değiştirmeye gerek yok.
  13. T

750w yetse bile 850w tercih etmek uzun vade için daha mantıklı olur. Uzun süreli %85 üstü kullanımlar Psu stabilitesini yıllar geçtikçe azaltır ayrıca 750w alinacaksa en az gold olmalı bu sistem için.
  14. T

AMD Radeon software ayarı nasıl olmalı

Radeon ayarları ile pikselleşmenin bi ilişkisi yok, yazilimsal değilse ekran kartında ya da monitöründe sorun olabilir. Eğer radeon ayarlarını soruyorsan birkaç tane işe yarar ayar var açılacak gerisi ya performansı bozuyor ya da sanallaştırıyor. 1- Anti lag 2- Görüntü Keskinleştirme (isteğe...
  15. T

CS GO 2 FPS SORUNU YIRTILMA SORUNU

sync lere göz alışınca yırtılmalar oyunları çekilmez hale getiriyor bunun çözümü v sync açmak ya da fps ini monitörünün max hz değerinin 1-3 fps altına sabitlemek. Fps i sabitlemek daha mantıklı çünkü v-sync teknolojisi giriş gecikmesi yapıyor. Fps sabitlemek için bazı oyunlarda RTSS...
Geri