Tworule isimli üyenin son içerikleri

1. T

Rx9070xt R7 7800x3d Optimizasyon

kral sence 9070xt + 7800x3d kombosunun bunu yapmaya ihtiyacı var mı :D
  2. T

Çözüldü✓ Radeon RX 7800 XT Vs Radeon RX 7900 Gre Hangisini Seçmeli

2k kullanmayacaksa bence gerek yok bende 7900gre kullanıcısıyım 1080p de 2k da yarattığı farkı yaratmıyor 2k için yapılmış bir kart gibi o yüzden fps öncelik olacaksa işlemciyi arttırabildigi kadar arttırması onun için daha mantıklı oluyor. Yoksa bende 7900gre kullanıcısıyım 2k kullanacaksa...
  3. T

Çözüldü✓ Radeon RX 7800 XT Vs Radeon RX 7900 Gre Hangisini Seçmeli

1080p icin 7800xt al diger kartlarda performans sıçraması 2k çözünürlükte daha belirgin 1080p için pek gerek yok o bütçelere rekabetçi oyunlar içinse işlemciye yatırım yap o parayla.
  4. T

Darboğazın Zararı Olur Mu Tavsiye Lazım.

Online oyunlar ağırlıklı oynanacaksa ekran kartını sonraya bırakman daha iyi olmuş darboğazlık bir durum yok.
  5. T

Herhangi Bir Uygulama Açtığımda Bilgisayar Kapanıyor

https://www.reddit.com/r/MSI_Gaming/s/WpiJWZ1LAb Bu konuya bi göz at psu idle ayarı ile çözenler olmuş
  6. T

Herhangi Bir Uygulama Açtığımda Bilgisayar Kapanıyor

Karnel power yazan yere tıklayıp altta aciklamasinda yazana bak anlamazsan ai ye kopyala yapıştır yap yardımcı olamazsa redditte sorunu çözen illaki olmuştur anahtar kelime şeklinde aratıp bakabilirsin.
  7. T

9070xt Nitro+ Sıcaklık Değerleri

Bu hatayı ben yaptım dlss denemek için 5070 aldım 2. elden zamanında 25k ya kart inanılmaz fan açıyordu 2 fanlıydı 85 devirin altını görmüyordu. 3 gün dayanamadım açılmamış karttı bakımlarını yaptım ettim 75 in altını göremedim sıcaklıklar da 75 in altına inmiyordu. 1 hafta kullanmadan sattım.
  8. T

Totomla okumuşum. Benim hatam. 1788720015 Ben olsam bulaşmazdım garantisi olsa da çok ilgilenmiyorlar sıcaklık konusunda çalışıyor mu çalışıyor kafasındalar.
  9. T

zaten açılmış ufaktan açıp kontrol edin kaliteli bi macun sürün 10-15 dk almaz tabi karşısı kabul ediyorsa.
  10. T

Sahibinden Satıcı İade Kabul Etmiyor

Param güvendeyle büyük ihtimal parayı geri alırsın fakat kartın içini açman bir sorun teşkil edebilir, işlem yapmışsın sonuçta karta direk yollaman gerekirdi. İş uzarsa haklıyken haksız duruma düşmen muhtemel.
  11. T

40x40 İşlemci Termal Ped Önerisi

Her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinen yanlışlar var masaüstü Pc için faz değişimli pad kullanmanın çok bir artısı yok fiyatına göre daha performanslı olması gibi bir durum da yok. Artıları uzun ömürlü olması ve pump out sorununu ortadan kaldırması. Piyasada olan güncel, F'P macunları ince...
  12. T

🔥İndirim Hyperx Pulsefire Haste 2 Wireless Gaming Mouse Siyah 1.599tl!

Dpi sorunlu bir ürünmüş ondan stok eritmeye çalışıyorlar gibi geldi.
  13. T

Occt Testınde Sıstem Asırı Isınıyor

Reisim sıcaklıkla alakalı bir şey mi yazmışım ben dikkatli oku. Her ne olursa olsun 3.1 ghz verecek işlemci mi bu 360mm sıvı soğutma ile en kötü 4.5ghz vermesi lazım.
  14. T

Occt Testınde Sıstem Asırı Isınıyor

Occt bütün çekirdeklere aynı anda yük bildiriyor, oyunlarda çekirdekler arası takla attırıyor fakat occt testinde baya bir frekans kısmış işlemcin macunda sorun olmadığına eminsen pompana bi baktır.
  15. T

Sistemim 2k Oyun Kaldırırmı?

O zaman yapıştır gitsin modele pek bakmadım ama 2k nın keyfi bir başka ayrıca apex, fortnite gibi oyunlarda öyle çok mslik bir muhabbet yok apex oyuncuları 110 fps e sabitliyordu bi ara görüntü daha akıcı oluyor diye.
Geri