Tworule isimli üyenin son içerikleri

1. T

PSU bakıyorum bunlardan hangisi daha iyi

hem fanı daha büyük ses olarakta daha mantıklı olur
  2. T

PSU bakıyorum bunlardan hangisi daha iyi

asusu çek gerek yok ekstra 2k vermeye
  3. T

Çözüldü✓ Fanlar yüksek hızda çalışıyor

Sistemde harici bi fan kontrolcüsü yok gibi duruyor olsa uygulama veya biostan ayarlayamazdın o yüzden anakarta mı bağlı kontrolcüye mi önce onu bulman gerekiyor. Eğer bulamadıysan buraya fan kablosunun nereye monte edildiğinin görselini at yardımcı olurlar. Diyelim ki fan kontrolcüsü yok ve...
  4. T

Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 3x8 PIN Sorun Olur Mu?

Psu sayfasında ayriyetten 16pin kablo var görünüyor. Eğer varsa 16 pin ve 6+2 pin şeklinde takmak daha mantıklı olur yoksa 3 kablo da tek giriş olacak şekilde takılacak yapacak bir şey yok.
  5. T

Çözüldü✓ Fanlar yüksek hızda çalışıyor

Baktın mı ya da bi bilgin var mı kasanda fan kontrolcüsü veya fan ayarı butonu v.s var mı?
  6. T

7800xt den 9070xt ye geçmek

Hangi oyunları oynadığına bağlı şimdi Valorant'ta fps oyunu Bf6 da. Sistem ddr4 se ilk ddr5 e geçsin 7800xt ddr4 için zaten yeteri kadar yüksek bir kart performans artışı daha belirgin olur.
  7. T

Sistemim iyi olmasına rağmen alması gereken fpsleri almıyor.

Lolde oyunun ileri safhalarında animasyon ve efektler artıyor her sistemde düşüş olur. Oyunun ayarlarından efekt ve gölgelendirmeyi kısabildiğin kadar kıs oyun ortalarındaki fpsin daha stabil olur fakat o sistemin lolde 300-400 fps alması biraz hayal (mid-end game) onu söyliyim. Çok kafanı takma.
  8. T

Sistemim iyi olmasına rağmen alması gereken fpsleri almıyor.

internette zor buldum işlemciyi harbiden l3 ü 16mb mış ayrıca videosu da yok bakamadım kardeşim :() senin gördüğün x versiyon sanırım ayrıca lolde napacaksın 400 fps yi monitörün kaç hz
  9. T

Radeon 26.1.1 vs 26.2.1

Ayarlarla ilgili bozulmaya denk gelmedim o sorun da olsaydı zaten direk eski sürümlere geri dönerdim. Sanırım opsiyonel sürümü deneyeceğim olmazsa eski sürümlere dönerim. Her ne kadar bu sürümün hoşuma giden yanları olsa da herhangi bir sorun çıkınca düzeltmek zorundaymışım gibi hissediyorum.
  10. T

Radeon 26.1.1 vs 26.2.1

İyi Forumlar, Yaklaşık 1 haftadır 26.1.1 sürümünü kullanıyorum. Bu sürüm genele bakıldığında nispeten hoşuma gitti. Çoğu oyunda daha akıcı frameler ve biraz daha iyi fps değerleri veriyor. Güncel online oyunların çoğunu denedim drop, takılma, optimizasyon v.b. sorunlarla karşılaşmadım. Tabi...
  11. T

Öneri Ekran kartını nerden almalıyım

Muhattabınız zaten ekran kartı distribütörü oluyor sitelerin çok bi önemi yok. İlk 14 gün kuralında koşulsuz şartsız bi Amazon'a güvenilir onun dışında ucuz neresiyse (tabii ki bilindik bir firma) oradan alın.
  12. T

10k bütçe ile darboğaz yapmıyıcak amd işlemci önerisi AM5

am5te 9060xt ye 720p oynamıyorsan darboğaz yapacak işlemci yok zaten bütçene uygun olanı al bir de kullanım şekline göre seç cpu ağırlıklı mı kullanacaksın gpu ağırlıklı mı ona göre al.
  13. T

Belirsiz 1 snlik kasmalar ve bazen açılıştı siyah ekran hatası

cpu anlık yüke giriyor mouse oynatsaydın kaç hz kullanıyorsun derdim. DDu veya temiz format denedin mi
  14. T

CS2 FPS Sorunu: R5 3350G ve RX 6600 Sistem

şimdiden yap taktığında ekran gelmez
  15. T

Çözüldü✓ Elektrik kesintisi sonrasi ekran yok

Garantisi varsa gönder yoksa bi tamirciye götür akım dengesizliginden içindeki bi parça yanmıştır.
Geri