işlemcinin l3 cache 18mb baya kötü cs için, ram single slot ta etkiliyor ayrıca ssd sini de kontrol etsin düşük hızlarda cs2 de drop sorunu çok yapıyor.
ddr4 işlemcilerde o farkı görebilmek için x3d almak lazım malesef, sistemde başka değişiklik olmayacaksa 2. ram slotunu aktif etmek daha belirgin fark yaratır. Bu arada 1080p üstü bir monitör kullanıyorsan fark daha da azalacaktır.
Anlamıyorsan hemen takma o iki kart arasinda yaklaşık 150w fark var. Psun kac watt, 2 farklı 6+2 kablosu var mı, tek 6+2 den yeterli gücü verebiliyor mu bi kontrol et.
İyi Forumlar, İyi bayramlar,
İşim neticesinde kasaya sürekli birşeyler takıp çıkartıyorum bu nedenle kasanın altında bulunan denge silikonları çok yıprandı hatta biri o kadar kötü durumda ki kasa sola yatıyor. İnternette doğru düzgün bi ürün bulamadım belki burada daha önceden almış olan...
Çok bilgili birisin ben 30 yaşıma geldim 13-14 yaşından beri neredeyse asosyal seviyede bilgisayar kullanıyorum ama sorunun daha alan derinliği ve hareket bulanıklığı olduğunu anlayamamıştım. Teşekkür ederim.
Değiştirirken ki beklentiniz neydi? Ne amaçlıyordunuz ve neyde kullanacaktınız? Bu sorulara göre cevaplar değişiyor. Ben oyunlardan çok çabuk sıkılan birisiyim ve güncel oyunlar arasında sürekli geçiş yapıyorum eskisi gibi valo, cs, lol gibi oyunlar artık beni tatmin etmiyor. Daha çok fps yerine...
Performans olarak çoğu oyunda daha iyi olduğunu biliyorum hatta bende hellhound modeli var soğutması çok iyi oc modda bile 65 dereceleri geçmiyor neredeyse 7900 xt ile kafa kafaya skorlar alıyor ama burada konuşulan değer ilk olarak fps değil yazılımsal üstünlük. Değişen senaryolarda amd...
Benimde değiştirmek istememdeki asıl etkili olan oyun Arc raiders aslında Fsr native dışında hangi ayarı yaparsam yapayım uzaklar gerçekten leş gibi pikseller birbiriyle sevişiyorlar. E native yapıyorsun azıcık bi kaosta fps 180 lerden 100 lere düşüyor çünkü native vermeye çalışıyor. Asıl...
Benim için olmaz ben uzak bölgelerde keskinlik ve detayların daha iyi olmasini istiyorum bunu yaparkende fps dengesini sağlayabilmesimi istiyorum image sharpening benim istediğimi pek veremiyor, fsr 4 belki daha iyidir ama hala daha amd nin biraz yazılımsal konuda ilerlemesi gerekiyor. Şuanda...
İyi forumlar,
Birkaç gündür aklımı kurcalayan bu soruyu birazda sizin aklınızı karıştırması için buraya bomba gibi atmak istedim. Amd, Nvidia kapışması başlasın.
Öncelikle kartımdan genel olarak memnunum sistem şuanda tam uyumlu olarak çalışıyor fakat sinirimi bozan bazı hususlar var ve beni...
Deneme yanılma yoluyla yapmak daha mantıklı oluyor, işlemcinize uygun ayarları bulmanız gerekiyor. Bende +200 ayarında işlemciyi gerçekten sömüren oyunlarda tam stabil kalamadı. Şuanda +100, 3x scalar, -20 curve de stabiliteyi yakaladım. Hem cinebench hemde işlemciyi çok kullanan oyunlarda...