Tworule isimli üyenin son içerikleri

1. T

Valorantta 1000 FPS alıyorum ama takılmalar yaşıyorum.

evet herhangi bi sunucuda oyundayken takılma olduğunda olay görüntüleyicisinde soruna dair kırmızı bi ünlem çıkar sorunun kaynağını söyler bi kontrol edin anlamıyorsanız açıklama kısmını ss veya kopyala yapıştır yapın yardımcı oluruz.
  2. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

O bugla bende karşılaşmıştım. Ne denediysem düzelmedi en son ethernet kablosunu kasadan cikardim wifi ile bağlanıp denedim oldu wifi yoksa kabloyu söküp bi 10 dk bekledikten sonra takıp deneyin.
  3. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

bence amacı bullylemek konu açıpta yardımı bu kadar reddeden bir kimse olamaz :D:D
  4. T

Yardım Sıvı soğutucu fanları hep 1000rpm dönüyor

biostan smart fan ayarlarına bi göz atın. video.
  5. T

Çözüldü✓ Bios ekranında ram MHZ yükseltirken sorna bidaha açılmadı

elle ayar girme expo profile 1 yap f10 yap evet yap çık
  6. T

Valorantta 1000 FPS alıyorum ama takılmalar yaşıyorum.

olay görüntüleyicisinde kırmızı ünlem realtek family 2.5g hardware error alıyor musunuz?
  7. T

Windows 11 den 10 a geri döndüm bilgisayar sıfırlandı nasıl geri 11’e dönerim

formatlarında mailini kullanıyorsan yükleme ekranında soruyor şu tarihteki windowsuna dönmek istiyor musun diye onu dene
  8. T

Çözüldü✓ 7800x3d ile donma yaşıyorum

bu sarı ünlem ben kırmızı ünlem demiştim.
  9. T

oyuna girdin mi dm falan yoksa sadece oyun mu açık
  10. T

ünlemin olduğu metne tıklayıp orada ne yazdığını paylaşır mısın
  11. T

Oyundayken olay görüntüleyicisinde kırmızı ünlem hataları alıyor musun kontrol et
  12. T

İtopya siparişim kaç günde gelir?

Ortalama 1 hafta 10 gün
  13. T

Sistemin ekran kartını yükseltmeye değermi?

Ben hala 8gb ekran kartının yetersiz kalacağını savunuyorum. Ayrıca satarken de zorlanırsınız hem amd ekran kartı hemde 8gb olması bana hiç mantıklı bir seçim gibi gelmiyor.
  14. T

ssdyi zaten kioxia secin 100 tl fark ediyor indirime girince ayriyetten alırsınız hazır sistemlerde pahalı olur.
  15. T

Sapphire yerine 16gb almak daha mantıklı duruyor.
Geri