ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM!
Bu konuyu açtığım zamandan beridir tüm yolları denediğimi gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. BIOS, ekran kartı, windows vs gibi her güncellemeyi yaptım; ekran kartı sürücümü temiz şekilde sildim ve geri yükledim. Oyun kapandığı zamandaki verilebilecek her hata koduna baktım ve...
Steam üzerinden RDR 2 yükledim oyuna girdim çıktım ardından Türkçe Yama indirdip grafik ayarlarını halledip (her şeyi ultraya almadan yüksek ultra karışık yaptım) oyuna devam ettim aralıksız 5 6 saat sorunsuz oynayıp kapattım. Ertesi gün oyuna tekrar aynı şekilde girdiğimde 10 dakikada bir...
Evet DDR5 sistem ramler ise 6600mhz.
1756811150
Asus prime b650m-r ama önceki anakartım da prime serisindendi (b450m-k) böyle bir şey olmuyordu.
1756811254
Uzun zamandır DP kullanıyorum yaklaşık 8 9 yıldır sistemi değiştirene kadar böyle bir sorun yoktu.
Kasadan güç tuşuna bastığım an kasa açılıyor ama monitor 10 15sn siyah ekranda bekliyor ardından ASUS yazısı çıkıyor sonrada windows açılma ekranı geliyor. Siyah ekran sonrası 1 saniyede falan açılıyor ama o siyah ekran neden geliyor monitöre güç gitmiyor gibi ilk anda bu bir sorun mu yoksa...
NVIDIA ekran kartımdan geçtim hayatımda da ilk defa AMD kullanıyorum deneyimsel bilgim yok yapay zeka ve video olarak araştırdım. Sanırım deneyimlemeden tam anlamıyla öğrenemeyeceğim.
RX 9060 XT Ryzen 5 7600 B650M-R
Kullanıyorum 1tb SSD ve 32gb SSD var. AMD Adrenalin ayarlarımı oyunlara göre en iyi şekilde nasıl yapmalıyım? Oyunda bazı teknik özellikler destek vermez iken sürücüden açmam mantıklı mı? Hangi özellikler ne işe yarıyor nerelerde kullanmam gerekiyor? Video olarak...
Merhabalar en sonda ki kasa sizin dediğiniz özelliktekilere benziyor bakabildiyseniz öneriniz var mıdır?
1755889316
https://www.incehesap.com/meder-gold-tavsiye-sistem-fiyati-83138/ Bu Sistemden bahsediyorum.
Akşam almak isterken ekran kartının stoğu bitmişti bu gün tekrar bakınca enermax fanla 44k oluyor zam gelmiş, hâlâ en iyisi bu mu yoksa başka sitelerde var mı? Bütçemi bu seviyeye arttırmaya çalışabilirim.