Beyler sistemi yeni aldım sorun yoktu ama valo indirdikten sonra ekranda donma takılma sorunları olmaya basladı 3 4 kere kapat ac yaptım duzelmedı hala sorun var buarqda ethernet kablosunda baglanmıyor bilgisi olan varmı okumuyor kabloyu yani
Sistem özellikleri
Ryzen 5 7500f
Radeon 7700xt
İphone11 geçebilirsin bence üstüne çok az ekleyip hem alışmış olduğun arayüz zorlanmassın hemde en az 2 3 sene sorunsuz işini görür bende android tarafına bulaşma
Masa fanımın sesi asiri yuksek eskiden platik kullaniyordum sesi az geliyordu bozulunca metal aldım ama bundan asiri fan sesi geliyor birsure sonra bas agritiyor azaltma gibi bir durum olabilirmi ?
Hocam baska bir sistem buldum daha iyi islemci ve parca kalitesi daha iyi olan DDR 5 sistem ayni fiyat bandinda ama ekran karti rog strix 6750xt fotoğraf atsam bakarmisin ?
Simdi eagle serisi cok isiniyor diyorlar ve ram 8 gb suandaki cogu seye gore cogu kisi yetmedigini ve isindigini soyluyor ve duzgun psu secince ssd yukseltince butcemi 1.5 2 k ya yakın aşıyor mumkun se 25 k civari birseyler onerirseniz sevirinim ve ilerde gelişirtirebilcegim bir sistem...
6800 olani alicam sanirim ona bir onerin varmi
1680016135
Ulan bende ki şans varya valla bıktım ya tam alicam dedim urun gitti
1680016164
1680016572
Stok bitmis zaten baska sistem onerin varmi
İletişim dc verirsen eklim eger alirsam konusalim
1680011722
Temiz kullanmakla alakali diyor bazi kisiler internetten cok dosya indirdiniz ise olmus olabilirmi
1680011770
Ne onerirsin ?
1680011813
Neye gore oluyor bu hata bilgin varmi ?