• T
      İlgin ve cevabın için teşekkür ederim hocam, bu yöntem güvenli midir?
    • T
      tykrst99, Airpods Pro fiyat farkı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Direkt gidip mediamarktın kendi mağazasından almıştım.
    • T
      tykrst99, Airpods Pro fiyat farkı başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Arabadaki ortalama ses sisteminden daha iyi bir ses sistemine sahip airpods pro 2 kesinlikle almanı öneririm diğer airpodsların o kadar da iyi olduğunu...
    • T
      tykrst99, 8+8gb ram vs 8+16gb ram ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Tamamdır anladım teşekkür ederim hocam.
    • T
      O zaman bu durumda fps kaybetmem diye düşünüyorum yanlış bir düşünce mi bilmiyorum ama hali hazırda 8+8 dual çalışıyor zaten yine çalışmış olacak 24gb a...
    • T
      Yeni alacağım ramlerin doğru çalışıp çalışmadığını kontrol etmekten bahsettim hocam. İnternetten alacağım sonuçta her an her şey olabilir. 1734985903...
    • T
      Başka bi formda şöyle bir şey okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum. 8+16gb ramlerde 8+8 dual çalışıp geriye kalan 8 single çalışır diyorlardı. Bu bilgi...
    • T
      Önce ram almam gerekiyor sağlıklı çalıştığından emin olabilmek için 1734985673 Fps kaybedeceksem bu işi yapmak mantıklı değil ya bence
    • T
      Ramlerim henüz yeni sayılır sahibinden veya letgo gibi platformlarda satışa çıkarsam ölü fiyatına gider diye düşünüyorum.
    • T
      tykrst99, Bellek (RAM) kategorisinde 8+8gb ram vs 8+16gb ram ? başlıklı bir konu açtı.
      Herkese iyi forumlar; Elimde şu anda kingston 2x 8gb 3200mhz cl22 laptop rami var. Bunlardan birinin yerine 16 gb 3200mhz cl22 ram almak istiyorum yani...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,119
Üyeler
164,965
Son üye