Bende işlemcisine takıldım o yüzden kararsız kaldım vector 16 hx ai yazdım onun da işlemci iyi ama ekran kötü kararsız kaldım
Bu işlemci çok sıkıntı çıkarır mı bana alsam
Olmadı MSI katana olanı alacağım 5070 li planı
3 unden birini alsanız hangisini alirdinjz
Merhaba Forum üyeleri uzun araştırmalarım sonucunda bu laptopu almaya karar verdim
Bu fiyat bandında başka önereceğiniz model var mı erazer ve gamegaraj dışında
HP Omen Max 16-AK0008NT AMD Ryzen AI 7 H 350 32GB 1TB SSD RTX5070Ti Freedos 16" Taşınabilir Bilgisayar BQ1Y2EA 86000 tl
Bunda...
merhaba forum sakinleri
bir süredir spor yapıyorum ve yurtta kaldığım için protein ihtiyacımı karşılayamıyorum. bunun için protein tozu almak istiyorum. başlarda çok kişiye sponsor olduğu için önde olan protein ocean kullandım ama iyi değil diyorlar . servis fiyatı protein oceana yakın 20-35 tl...
merhabalaar bilgisayarım biraz eski . şuan türknet üyesi oldum ve yeni ethernet kablosu almayı düşünüyorum cat6 almayı düşnüyorum ama bilgisayarımn maximum değerlerini görebileceğim bir yer var mı bant genişliği ve aktarım hızı için
https://www.vatanbilgisayar.com/ga-h61m-s2pv-intel-h61-soket-1155-ddr3-1333mhz-sata-20-usb-20-vgadvi-anakart.html
anakart modelim yukarıdaki gibi ve maksimum 1333 mhz yi destekliyor. şuanda 6 gb ramim var 4+2 olarak.
ben bunların yerine 2 tane 8+8 almak istiyorum. ama maksimum 1333 mhz yi...
arkadaşlar yakın bir süre içinde mouse alıcam
bütçeme uygun 3 tane mouse belirledim ve kararsız kaldım. yardımınıza ihtiyacım var
genelde fps oyunları oynuyorum. bunların bana uygun olacağını düşündüm.
Rampage Cinder SMX-R125
Rampage Triumph SMX-R65
Logitech G203 Lightsync
sizce hangisini...