Merhabalar Yüksek cfm li alüminyum veya plastik maddeli bir şey alabilirsin. CFM değerine bak markaya vs bakma alüminyum alırsan ek olarak ısı dağıtımı da...
Elindeki ramle alakası yok 16 paran yetiyosa 16 al sadece mhz ve cl değerleri aynı olsun yeterli. 16 alırsan yükseltmek için de şansın olur. Hiçbir problem...
Eskiden arma 3 te de squadvari savaşılırdı ama oyuncu sayısı düşünce sadece roleplayciler kaldı sanırım. Reforger hakkında bilginiz var mı izlediğim...
Roleplay amaçlı değil de çatışma aksiyon amaçlı oynarım muhtemelen hocam. Rekabetçi oyunların artık ekipman savaşına dahil olamıyorum yok 280hz monitör iyi...
Squad oynamadım ama izledim Arma 3 daha kapsamlı ama Squad en çok tercih edilen oluyor Arma 3 biraz eski kalıyor ama emin olun Askerliğe ilginiz var ise...
Merhaba arkadaşlar 3 oyun arasında kaldım. Oynayan arkadaşlar veya daha önce bu oyunlar arasında kararsız kalıp ben bunu seçtim tavsiye ederim diyeniniz var...
https://www.facebook.com/groups/gpuworld/?locale=tr_TR
hocam ekran kartları için bu grubu önerebilirim ayrıca whatsapp grupları da var ama onu nasıl...
Katılıyorum hocam. Piyasayı öldürüyor namussuzlar bu tip bildiğiniz facebook sayfası, whatsapp grubu varsa paylaşabilir misiniz ? Bıktım açıkcası o sitelere...
Arkadaşlar yani bende azbuz alım satım yaptım 2.el pc işinde ama forumda ki ''2.el satış'' fiyatları gerçekten komedi, adamlar 6700 xt li sisteme 40k falan...