Küstahlık veya sallama yok ortada :)
Mesajları okumadan siz mesaj yazmışsınız ben düzelttim. O hatta 75 alman imkansız zorlayamazsın bile şuanki altyapıda...
Hat zayıflaman çok fazla hocam daha fazla arttıttırma. Yukarıdaki arkadaşın yazdığıyla senin hattının alakası yok 75 hayatta alamazsın o hatta maks alacağın...
Snr değerlerin de çok iyi hocam maşallah. Bence uğraş 15 sabitlesinler hat 15 kaldırıyor ama 8 veriyorlarsa ping kötü etkiliyor özellikle benim hattımda çok...
Hocam açık kapı, cimer vs sürekli zorluyorum. Linkedin üzerinden de mesaj attım geri dönüş yaptı Ümit Bey, aradılar konuştuk felan proje çalışmalarına...
120m ilerde fiber var başkanım ama buraya hat çekmiyorlar cimere felan şikayet ettim de sonuç alamadım. 2 senedir altyapı çalışması olacak diyorlar hala...
O modülün 5 lisini veya teklisini bulursan 10 numara internet kablosu birleştirme cihazı onlar ömürlük TT nin kullandığı araçlardan.
Bölgesinde planlama...
Tüh kabloyu direk çektirebilsen efsane olurdu. Telekomun bi sıkıntısı da bu evlere direk kutudan veya direkten kablo çekse 10 numara bağlantı olacak yok...