TyShame isimli üyenin son içerikleri

1. TyShame

Yardım Minidump dosyalarında sorun var mı?

Açma belki o bozuyordur. Genelde önerilmez o
  2. TyShame

Hayır yapmana gerek yok windows aygıt güncellemesi yapmayacak ama bi 2 gün felan kullan bakalım tekrar kurulum sonrası hemen olmayabilir. Bidaha olursa farklı çözümlere bakarız. Evet inceledim minidump dosyanı bende Emre hocanın dediklerinin aynısını diyecektim.
  3. TyShame

Emre hocanın dediği gibi ddu ile temiz sürücü kurdun mu ?
  4. TyShame

Squad Monster TULPAR T7 v20.8.2'da Kasıyor

Hayır monster'ın kendi programından yapacaksın. Ayrık Gpu kullan gibi bir ayar olması gerek.
  5. TyShame

Squad Monster TULPAR T7 v20.8.2'da Kasıyor

İşlemci ekran kartını iptal edip sadece nvdia kullanımını aktif et. Muhtemelen bilgisayarın uygulamasında vardır bu seçenek aynı sıkıntı bendede var
  6. TyShame

İnternet hat kablosuna ek yapmak güvenli mi?

Sıkıntı olmaz da yak 1 kullansa daha sağlıklı bağlantı olur du.
  7. TyShame

Bu forumda bu işlerden anlayan elemanlar takılmıyo artık 😂 saçmasapan tipler türemiş. Bu arada akşam gelince bakayım.
  8. TyShame

Mönitörün ekranı Çatladı !!!

Götürecen adam lazımsa alır zaten.
  9. TyShame

Mönitörün ekranı Çatladı !!!

Ledler kırılmış yeni monitör yolu gözüktü sana. İçindeki parçaları belki TV ekran tamircilerine satarsın anakartı vs ama çok bir şey bekleme asıl para eden yer gitmiş.
  10. TyShame

Hoş Geldin 2026 (!)🎉

Mutlu yeni yılbaşıları, çalışarak giren emekçi kardeşlerime selam olsun.
  11. TyShame

OPERA GX ÇOK YAVAŞ ÇALIŞIYOR

Kaçak film izliyon ondandır. Şaka bi yana biz ne bilek gardaş sisteminin kullanımını atmamışsın bi şey atmamışsın internet hız testi bile yok ne diyelim yani ? Ne bekliyon
  12. TyShame

Tv box önerisi verirmisiniz

Mi tv box 3. Nesil kullanıyorum çok başarılı bir cihaz
  13. TyShame

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

Faz sıcaklığı 50 derece diye çıkıyor modelini aratırsan. Eğer vadettiği iletim değerinin %60 ını versin çok iyi derim.
  14. TyShame

Bilgisayarda durduk yere böyle oluyor nedendir

Masaüstünde bile böyle mi ?
  15. TyShame

Kilo Vermeme Yardım Edermisiniz

Mümkün ama çok sıkı diyet ile olacak bir iş. Karbonhidratı kesip sadece haşlama et tavuk + pancar ne bileyim turp gibi lifli besinler yiyerek mümkün. + Günlük içebildiğin kadar su mümkünse 3 3.5 lt geç o kısa sürede giden kilonun çoğu bağırsaktan + sudan oluyor zaten
Geri