TyShame isimli üyenin son içerikleri

1. TyShame

Hangi Laptop Daha İyi

O zaman 2. Daha iyi
  2. TyShame

Hangi Laptop Daha İyi

Hangisini elden alıp kontrol edebileceksin ?
  3. TyShame

Aldığım Laptop Çok Ucuz Değil mi?

Evet haklısın boşver hocam. Başka fırsat çıkar illaki 😀 bu arada ben mobil dediğimiz yani laptop bilgisayarlarda hiç amd ekran kartı kullanmadım kullananı da görmedim performansını bi merak etmedim değil 😀
  4. TyShame

İş görürdü de işte 😀
  5. TyShame

Haydaaa konuyu mu gördü acaba 😀
  6. TyShame

Ramtek Telekom Geçilir mi

Yurtdışına aktarmada kendi sunucularını değil de Türknet ve Superonline aracılığı ile sağlıyorlar. Anlaşmaları ne şekilde bilmiyorum hızlı sunuculardan aktarıyorsa pingin az normal anlaşmaları varsa daha az olur Türknetteki gibi veya 2 3 ms fazla çıkar ( fiberde o kadar fark etmez ) statik ip...
  7. TyShame

Hp leri sökmeyi hiç sevmiyorum hocam karışık oluyor 😀 ha taş gibiler o seriler bir şey olmuyorda çok uğraştırıyor namıssızlar.
  8. TyShame

Ramtek Telekom Geçilir mi

Adamlar 1gbps upload 1gbs download 500 liraya sağlıyor hadi zam yapsınlar 700 olsun gene iyi. Dene bence 1781986254 Yönlendirme olarak turknet kullanıyorlar zaten nerdeyse aynı performansı alırsın
  9. TyShame

Buna güzel yüksek ısı iletimli bir macun gider. Güzel bilgisayar ama sağlam ısınır söyliyim özellikle oyunlarda 😀
  10. TyShame

AMD Driver Sorunu Acil Yardım

Bu arada frostbite oyun motoru da bazen böyle şeyler yapıyor
  11. TyShame

Haklısınız en temizi 😀
  12. TyShame

Hwmonitör ile aslında hotspot sıcaklığını görsek tam tedaviyi verebiliriz. Ama en sağlıklısı win 11 + son sürücü kullanmak win 10 directx 12 yi tam kullanamıyor.
  13. TyShame

10. Nesil işlemcisi olması biraz o konuda beni düşündürmedi değil 😀 en iyi aslında içini açıp baksan tozlanmadan anlayabilirsin onu. Çift slot ram + undervolt ile canavar olur o bilgisayar. Frame gen modlarıyla baya iyi olur diye düşünüyorum. Thinkpad'ler genelde sağlam oluyor dediğin gibi kasa...
  14. TyShame

Fiyatı iyi 2. Elde saçmasapan fiyatlandırma yapmak saçma zaten. Bazıları 0 fiyatına koyuyor 2. El cihazı o yüzden fiyat algımız yıkılmış belli ki seninde yıkılmış böyle bi tepki vermişsin 😀
  15. TyShame

Öneri Max 4.5k Gamepad Önerisi

Nova lite yerine nova 2lite alırsa daha iyi olur.
Geri