O da var ama bence yıldız oyuncular da kurtardı bizi bence hocam. Kenan Yıldız mesela sürekli pozisyon yarattı. Genel orta saha kanat çok iyiydi hepsi iyiydi yani kordine oynadı ama forvet ve defansta iş yoktu bence. Kaleci uğurcan da çok iyiydi bu sene biraz da çıkmak istiyorlar gbiydi
Boşta fanların 4500rpm dönüyor tabii değiştirmelisin. Hele laptoplarda ve çok yüksek ısıda çalışan işlemcilerde yılda bir değişim bilgisayarı rahatlatır. Macun değiştirmeni tavsiye ederim çıkarmışken bakır bloğu da sil izopropil alkolle silebilirsin ıslak mendille silebilirsin (iyice kurut)
Biri econet biri mediatek veya econet işlemciye sahip eğer kablolarında sıkıntı yoksa saha kutularındaki işlemciyle modemindeki işlemci uyumundan kaynaklı bu sıkıntıyı yaşıyosun. Türk telekom saha dolaplarında genelde broadcom işlemci kullanıyor. Test etmek lazım.
Merhabalar, sorum başlıktaki gibi kullanan arkadaşlar, samsung galaxy buds ile tecrübe yaşamış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa daha da iyi olur teşekkürler.
Adamın sıkıntısı bufferbloat değil sen bufferbloat anlatmışsın hocam.
Senin ya kablonda yada bölgende Türknetin sıkıntısı var. Yüksek gecikme sıkıntısıyla türknete bi başvur derim ben
ipv6 deneme sürecindeydi son 2 3 yıldır ipv6 dağıtılacak mı dağıtıllmayacak bi haber yok :D Ben yetkili değil de alanı olan biriyim diyelim :D ipv6 dağıtılsa bile bize ne kadar faydası olur tartışılır oyun sunucularının da geçmesi lazım ki önümüzdeki 10 yılda geçeceklerini düşünmüyorum en iyisi...