Evet haklısın boşver hocam. Başka fırsat çıkar illaki 😀 bu arada ben mobil dediğimiz yani laptop bilgisayarlarda hiç amd ekran kartı kullanmadım kullananı da görmedim performansını bi merak etmedim değil 😀
Yurtdışına aktarmada kendi sunucularını değil de Türknet ve Superonline aracılığı ile sağlıyorlar. Anlaşmaları ne şekilde bilmiyorum hızlı sunuculardan aktarıyorsa pingin az normal anlaşmaları varsa daha az olur Türknetteki gibi veya 2 3 ms fazla çıkar ( fiberde o kadar fark etmez ) statik ip...
Adamlar 1gbps upload 1gbs download 500 liraya sağlıyor hadi zam yapsınlar 700 olsun gene iyi. Dene bence
1781986254
Yönlendirme olarak turknet kullanıyorlar zaten nerdeyse aynı performansı alırsın
Hwmonitör ile aslında hotspot sıcaklığını görsek tam tedaviyi verebiliriz. Ama en sağlıklısı win 11 + son sürücü kullanmak win 10 directx 12 yi tam kullanamıyor.
10. Nesil işlemcisi olması biraz o konuda beni düşündürmedi değil 😀 en iyi aslında içini açıp baksan tozlanmadan anlayabilirsin onu. Çift slot ram + undervolt ile canavar olur o bilgisayar. Frame gen modlarıyla baya iyi olur diye düşünüyorum. Thinkpad'ler genelde sağlam oluyor dediğin gibi kasa...
Fiyatı iyi 2. Elde saçmasapan fiyatlandırma yapmak saçma zaten. Bazıları 0 fiyatına koyuyor 2. El cihazı o yüzden fiyat algımız yıkılmış belli ki seninde yıkılmış böyle bi tepki vermişsin 😀