Ekran kartı kendini kapatmaz durduk yere kapatsa zaten veya bi sıkıntı olsa fanları da çalışmaz diye düşünüyorum. O yazılımsal olarak kendini kapatıyordur nvdia sürücüsü ile iletişimi olmadığı zaman kapatır ekran kartı kendini. Sizin o yaptığınız komut ise çalıştırma komutu
G
Güç dalgalanması yüzünden yaşıyorsunuz bu olayı bence emre hocamın dediği gibi. Driver anlık değişimleri iyi yönetemiyor ve sistem mavi ekrana düşüyor. Pilde şarjsız oynamak laptoplar için iyi bir şey değil özellikle %80 seviyesinde pili tutarsanız hem pili korumuş hemde oyun performansınız...
Parlament reserve + midnight fena değil. Kent sigaraları bence zehir gibi. Davidoff burgundy bulursan 10 numara sigara bence piyasada içilebilecek diğerlerine göre en iyisi. Uzun sigara isterim dersen monte carlo dark blue long veya parlament uzun karton ama paket değil.
Hayır yapmana gerek yok windows aygıt güncellemesi yapmayacak ama bi 2 gün felan kullan bakalım tekrar kurulum sonrası hemen olmayabilir. Bidaha olursa farklı çözümlere bakarız. Evet inceledim minidump dosyanı bende Emre hocanın dediklerinin aynısını diyecektim.
Ledler kırılmış yeni monitör yolu gözüktü sana. İçindeki parçaları belki TV ekran tamircilerine satarsın anakartı vs ama çok bir şey bekleme asıl para eden yer gitmiş.