TyShame isimli üyenin son içerikleri

1. TyShame

24 DENE SONRA DÜNYA KUPASINDAYIZ!

O da var ama bence yıldız oyuncular da kurtardı bizi bence hocam. Kenan Yıldız mesela sürekli pozisyon yarattı. Genel orta saha kanat çok iyiydi hepsi iyiydi yani kordine oynadı ama forvet ve defansta iş yoktu bence. Kaleci uğurcan da çok iyiydi bu sene biraz da çıkmak istiyorlar gbiydi
  2. TyShame

Render sırasında CPU hotspot 100°C normal mi? (Ryzen 5600H laptop)

Boşta fanların 4500rpm dönüyor tabii değiştirmelisin. Hele laptoplarda ve çok yüksek ısıda çalışan işlemcilerde yılda bir değişim bilgisayarı rahatlatır. Macun değiştirmeni tavsiye ederim çıkarmışken bakır bloğu da sil izopropil alkolle silebilirsin ıslak mendille silebilirsin (iyice kurut)
  3. TyShame

Macun iletimi sağlayamıyor yeterli şekilde, bakır ısınmayınca kapak da haliyle ısınmaz
  4. TyShame

24 DENE SONRA DÜNYA KUPASINDAYIZ!

Güzel maçtı izlerken eğlendim açıkcası ve en azından dünya kupasına çıkmamız bile beni heyecanlandırdı bu yıl takım tat veriyor
  5. TyShame

Çekirdekler arası sıcaklıklar çok fazla muhtemel pump out. Laptoba bakım lazım. Fanlardan çıkan hava da normal değil tam aksine sıcak olması gerek.
  6. TyShame

Türk telekom crc sorunu

Biri econet biri mediatek veya econet işlemciye sahip eğer kablolarında sıkıntı yoksa saha kutularındaki işlemciyle modemindeki işlemci uyumundan kaynaklı bu sıkıntıyı yaşıyosun. Türk telekom saha dolaplarında genelde broadcom işlemci kullanıyor. Test etmek lazım.
  7. TyShame

PC Açılıyor Ama Hiçbir Uygulamaya Girmiyor

Uygulama yöneticisine gir explorer.exe'yi bul yeniden başlat de geçmiş olsun.
  8. TyShame

QCY N60 Kullanan var mı, Tavsiye eder misiniz ?

Merhabalar, sorum başlıktaki gibi kullanan arkadaşlar, samsung galaxy buds ile tecrübe yaşamış arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa daha da iyi olur teşekkürler.
  9. TyShame

YouTube için oyun önerisi

Eski oyunların modlu hallerini çekebilirsin. Her kesim de izler
  10. TyShame

Garajda telefon tamiratı yapmak yasal mı

Fiş kesersen neden yasal olmasın ? Garajını şirket gibi göster şahıs şirketi aç
  11. TyShame

Acer Predator Helios 300 Ph315 51 Model Gpu Fan

https://www.dataservis.net/urun/145267-mr-3475/acer-predator-helios-300-ph315-51-74ee-fan-v1-1-adet.html cihazın söküm videolarını izle oradaki fanlarla karşılaştır birebirse al geç
  12. TyShame

Yardım Turknet Paket Kaybı Sorunu (Yardım)

Adamın sıkıntısı bufferbloat değil sen bufferbloat anlatmışsın hocam. Senin ya kablonda yada bölgende Türknetin sıkıntısı var. Yüksek gecikme sıkıntısıyla türknete bi başvur derim ben
  13. TyShame

Yardım Minidump dosyalarında sorun var mı?

Hiç bios güncelledin mi ? Bu arada ddu ile ekran kartı sürücülerini kaldırdığıda önce nvdia sürücüsünü mü kurdun yoksa amd mi ?
  14. TyShame

Ryzen 8940HX İçin Termal Macun mu Sıvı Metal mi?

laptop macunla geldiyse macun metalle geldiyse metal basit
  15. TyShame

Paket kaybı yaşıyorum

ipv6 deneme sürecindeydi son 2 3 yıldır ipv6 dağıtılacak mı dağıtıllmayacak bi haber yok :D Ben yetkili değil de alanı olan biriyim diyelim :D ipv6 dağıtılsa bile bize ne kadar faydası olur tartışılır oyun sunucularının da geçmesi lazım ki önümüzdeki 10 yılda geçeceklerini düşünmüyorum en iyisi...
Geri