U_fuk isimli üyenin son içerikleri

1. U

OYUN TABLETİ İÇİN ÖNERİ

30-40k lık cihazlardan tek farkı ekranı 8.8 olması.
  2. U

🔥İndirim Corsair 3000D Bilgisayar Kasası ̶2̶6̶1̶4̶ -> 2557 TL

3000D kullanıyorum. HDD için raylı kutular ve ssd yi kasa arkasına sabitlemek için vidalı yeri var.
  3. U

OYUN TABLETİ İÇİN ÖNERİ

Yeni çıkan Xiaomi Pad Mini.
  4. U

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Dostlar bence 00.00 - 01.00 de deneyelim şansımızı her türlü daha az girişim olacaktır siteye. 1749237873 kullanamıyorum ki mouseları duruyo hepsi
  5. U

❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Ya aynen öyle. Zaten gp bane 500 TL mouse. Toptan fiyatı 350 falandır max. 350x1000 desek 35.000 TL yi diğer ürünlerde %10-15 indirim olarak uygulasa daha iyiydi. Veya 1 TL değilde sabit 100 TL vs gibi yapsa en azından beleşciler girmezdi. Bende 3-4 tane mouse var ama tek rahat edebildiğim mouse...
  6. U

Saat 22:00 - 23.00 - 00.00 - 01.00 olmak üzere 4 kere 250 adet toplam 1000 adet stok bulunuyor. 22.00 stoğunda kalan adet 104.
  7. U

Beyler site hafiften rahatlamaya başladı az daha dayanın 10-15 dk sonra girmeye çalışın
  8. U

Rica ederim hocam. Bir iki tane üründe indirim var %10-15 falan. Örneğin i7-12700kf.
  9. U

SAMSUNG ÖĞRENCİ İNDİRİMİ / FATURA

7.599,00 TL --> 6.059,00 TL'e düşüyor'muşş.
  10. U

Odyssey G4 25'' alacağım. Kendim öğrenci değilim yakın bir akrabamın öğrenciliğini kullanacağım. Faturayı ise kendi adıma kestirmek istiyorum.
  11. U

Merhabalar, Samsung Öğrenci İndirimi ile monitör almak istiyorum. Ürünün faturası öğrenci bilgilerini kullandığımız kişinin adına mı kesiliyor yoksa fatura sahibini istediğimiz gibi belirleyebiliyor muyuz? Konu hakkında bilginizi rica ediyorum. ** Öğrenci indirimi ile monitörlerin ne kadara...
  12. U

Çözüldü✓ Bilgisayar Topladım Görüntü Alamıyorum. Yardım Edermisinizz ?

Dostlar e.k ile çalışmayınca onboard deneyiyim dedim . Benim eşşekliğim amd de a ve g serisi hariç onboard desteklemediğini unuttum. Şimdi ekran kartı takıp tekrar denedim düzeldi. Yüksek ihtimalle bios piliyle ilgiliymiş. Teşekkür ederim destekleriniz için.
Geri