ubuntuke isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım Gümrük vergisi fazla geldi. Teslim almasam ne olur?

İstanbul gümrüğünü aradım, 3 farklı dahili numaraya yönlendirildim. Son görüştüğüm dahili numara, kargonuz geldiğinde yurt dışı kaydı yapılan müdürlüğe vergilendirme ile ilgili dilekçe yazıp vermeniz gerektiğini söyledi. Ancak “İstanbul Arnavutköy”de iki ayrı merkez olduğunu belirttiler. Benim...
  2. U

Yok almıyor o anlaşmalı kargo firma ile vergisini ödüyorsun benimkini ptt ile göndermişler orda gumruk ucreti cikti
  3. U

Bakalım istanbul gümrüğü aradım açtılar ve dahili numara verdiler o dahili numara acmıyor bakalım arada sırada arayacağım
  4. U

Ebuy7.com %200 vergi çıkması normal mi?

İndirim yokki kral
  5. U

Ebuy7.com %200 vergi çıkması normal mi?

Ebuy7'den Honeywell PTM7950 sipariş verdim, 31×50 400 TL verdim. Bugün gümrükten çıktı, 800 TL gümrük vergisi çıkmış. Normal mi ?itiraz süreci nasil işliyor ?
  6. U

Forumlar siparis veren insanlara baktım çoğunluğu max %60 vergi ödemiş bize niye böyle oldu anlamadım arkadaş 1756753101 Hocam itiraz süreci hakkında bilginiz varmi uğraşmaya niyetim var
  7. U

Merhaba aynı sorun başıma geldi Ebuy7'den Honeywell PTM7950 sipariş verdim, 31×50 400 TL verdim. Bugün gümrükten çıktı, 800 TL gümrük vergisi çıkmış. Siz ne yaptiniz 1756752829 Merhaba aynı sorun başıma geldi Ebuy7'den Honeywell PTM7950 sipariş verdim, 31×50 400 TL verdim. Bugün gümrükten...
Geri