uby_ isimli üyenin son içerikleri

1. U

Sizce Dinsizlik Neden Artıyor?

katılıyorum, şuana baktığımız zaman çoğu aile baştansalma takılıyor,yeterince üstüne düşmüyorlar. 1768905336 çoğu insan buna inandığını sanıyor ama kalbiyle gerçekten inanmıyor sonra işi rast gitmediğinde şüpheye düşüyor.
  2. U

❌İndirim Bitti! SHEIN | Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu 333₺!🔥(Yeni Hesap)

3/8 ve 5/8 den başka bi tip giriş var mı peki
  3. U

hocam rampage bemole uyuyor mu acaba cevap verebilirsen cok sevinirim tam anlayamadım ben
  4. U

Yardım N11 den aldığım monitör ışığı yanlış geldi

sheinden ışık alınmıyor göndermiyorlar. temuda var bu arkasında rgb olandan, 400 500 tlydi.
  5. U

Yardım Havit KB884L alınır mı?

sırf ışık geçirmiyo diye vazgeçmek saçma bence, keycaps değiştirilebilen bir şey sonuçta
  6. U

Sahibinden anakart işlemci ve ram aldım satıcının numarasını nereden görecem

aldığın ilanı görebiliyorsun zaten alım işlemlerim kısmında, eğer adam numarasını koymamışsa bilmiyorum.
  7. U

mikrofon ağır değil a6v klonu, ben mikrofonu cok oynatıyorum yere düşüyor hemen gevşiyor.
  8. U

mikrofonu hareket ettirdiğimde yukarı aşağı yaptığımda çok çabuk gevşiyor düşüyor tekrar sıkmam gerekiyor, sizde de öyle mi ?
  9. U

uyumluluk mevzusunu nasıl anlıyoruz kafam karıştı o konuda.
  10. U

Qmk/via üzerinden knoba spotify atanabilir mi ?

hocam klavyeyi zaten bağladım, öncesinde de bağlamıştım devamında atamayı nasıl yapacağım onu anlamadım. @freygasm
  11. U

deniyorum şimdi. 1760198419 hocam tam anlayamadım, klavyeyi bağladım devamı nasıl olucak @freygasm
  12. U

sanırım qmk üzerinden yapılıyor, viaya çok baktım ama yok viada. qmk da bayağı karışık nasıl yapıldığını öğretebilir misiniz ? benim bahsettiğim şey ses kısıp açma bu arada.
  13. U

Atk gear sitesinden alışveriş

var mı şimdi yani kesin ?
  14. U

Atk gear sitesinden alışveriş

yunexpress yok ki nasıl gelıyor ?
Geri