Yan monitör olarak monitor ariyorum 27 inc hz önemli deg pivot falan olmasida onemli degil f/p kaliteli bir monitör istiyorum ortalama 4 k daha ucuz yada çok az daha fazla olabilir
İkinci monitör alacağım 3 k gibi bir bütçe var 24 inc olsun Hz önemli degil bir de monitörün 90 derece dönmesi lazım istedigim özelliklerde bir şey var mıdır?
Yan sanayi bir dual shcok 4 um var bilgisayara kablo ile bagladigimda sadece sarı ışıkta calisiyor ama bluetoothda bir sorun olmuyor ds4 de denedim calismadi cozumu bilen varmı
RAzer kraken tournement edition kulaklıgım var pc yi açtıgımda mesela spotifydan şarkı açacagım bir anda ses fulleniyor sonra normal halne geri geliyor ama ses sevviyesinde bir oynama olmuyor bazende başlatıyorum şarkıyı ses biraz sonradan geliyor sadece spotify da degil yt de falanda öyle...
Gigabyte g24f2 monitörümde yanlışlıkla hdr açmışım bunu bilmedigim için monitör ayarlarından enk leri düzeltmeye çalışıyordum sonra bir şey yapamaınca monitörün kendi ayarlarından reset setting yaptım sonra kararmalar oldu
logitech c270 model bir webcam aldım ama kamera biraz fazla yakın çekiyor uygulama ayarlarındada uzaklık ayarlayamadım geniş ekran yapınca video 20 fps e düşüyor çözümü bilen varsa yardımcı olsun
Obs de kayıt alırken veya yayın yaparken valorant ekranında siyahlıklar gelip gidiyor saliselik ama oyun yakalama açmak istedigimde direk valorant kitleniyor oyun yakalamayı silene kadarda düzelmiyor sonrada system error diyor bi çözümü varmıdır
Obs üzerinden kayıt alırkeen cs yi 4:3 yaptıgımda pencereli tam ekrandan tam ekrana geçtigi için haliyle obs de oyun yakalama siyah eran veriyor ekran yakalamayı açıncada yarım ekran kalıyor bir çözümü varmıdır bu işin monitör 21 inç bundan kaynaklımı acaba
twitch de yayındayken valorant yayını açtıgımda ekrana yarım saniyeli 2 3 saniyede bir oyun içibaşkabir ekran gelip gidiyor yda siyah ekranda aynısı oluyor ama sadece valorant da bunu yapıypr cs pubg ranch hiçbirinde sıkıntı çıkmadı
Obs i açtıgımda başka hiçbir oyunda sıkıntı çıkmazken valorant da açınca çöküyor yayın açacakken intro ekranında sıkıntı çıkmıyor normal ekrana geçince çöküyor yayın açsamda normal boşdada dursa aynısı oluyor