ucaninek5 isimli üyenin son içerikleri

1. U

USB şarj kablosunu bilgisayara internet paylaşıyordum şimdi olmuyor

İnternet var lakin bilgisayarın kablosuz özelliği yok adaptör vardı birkaç gün önce kırıldı oda sonraki aya kadar adaptörsüz internete bağlanmam gerek birkaç gün öncesine kadar USB şarj kablosu ile sorunsuz bağlanıyordu ama normal bir kere açtığımda bilgisayarı bir daha bağlanmadı.
  2. U

Daha önce defalarca ağ ayarlarını sıfırladım lakin düzelmedi dediğiniz uygulamayı bir şekilde indireceğim teşekkürler.
  3. U

Usb şarj kablosu ile bilgisayarıma internet paylasiyordum lakin son birkaç gündür bilgisayarı açtığımda internet paylaşımı açık olmasına rağmen internet bir türlü bilgisayara gelmiyor ne yaparsan yapayım çözülmedi kablo değiştirdim olmadı bilgisayarın tüm wi-fi ayarlarıyla oynadım olmadı CMD den...
  4. U

USB internet paylaşımı olmuyor

Olmuyor hocam hiçbir telefondan olmuyor.
  5. U

Telefondan mı
  6. U

Değiştirdim kabloyu durum aynı internet aktarımı yok tüm yönetimleri denedim bakmadığım video, yapay zeka kalmadı.
  7. U

Degistir
  8. U

Var kablo değiştim gene olmadı bazen internet vara dönüyor simge ama internet 0 açmıyor bişi
  9. U

Xiaomi redmi note 13 pro önceki günlerde oluyordu modemi bile resetledim olmuyor şimdi.
  10. U

Birkaç gün önce bilgisayar için kullandığım Wİ-Fİ adaptörüm kırıldı o yüzden USB ile internet paylaşımıyla telefonumdan internete bağlanıyordum ama birkaç gündür bağlanamıyorum ne yaptıysam düzelmedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Geri