ucankebab isimli üyenin son içerikleri

1. ucankebab

345 Allstar Alınır mı? Kullanan Arkadaşlar Var mı?

Bende senin gibi sıfırım 2 senedir kitap bile açmadım ama şuan 7-8 saat bile kütüphanede dururum şuan seti denedinmi? sıfır birisi için nasıl ? çok dershane araştırdım gittim konuştum ama hiç içime sinmedi 345 düşünüyorum şuan nasıl sence ?
  2. ucankebab

Dershane mi 345 Allstar mı, Evde Kendi Programım mı?

Bi kaç sorum olcak. Sistem kişinin seviyesine göre kişisel ders çalışma programı yapıyomu kısaca hazır bulunuşluk sınavında yaptığım sonuca göre seviyem için haftalık hangi gün hangi saat hangi konuya derse çalışacağımı söylüyomu ? Sıfırdan başlayan birisine uygunmu sence paketlerden sadece ayt...
  3. ucankebab

Çok dershane araştırdım kızılaydaki odtülüler, ortadoğululara gidenlere sordum hepsi aynı şeyi diyo dershanenin müdürleri ya binanın sahibi yada dershanenin hissedarlarından oluyo öğrencilerle karşılıklı sigara içen müdürler duydum, eğitim için değilde para için ordalar. Butik dershanelere...
  4. ucankebab

Meslek lisesinden mezunum ve son 2 senedir neredeyse hiç ders çalışmadım, kitap bile açmadım. Bu sene mezuna kaldım. Başta dershaneye gitmeyi düşünüyordum fakat derece yapan veya benim gibi sıfırdan ya da benim gibi altyapıyla başlayıp dershaneye giden kişileri dinledikten sonra dershaneye...
Geri