Ses kalitesi güzel gecikmesiz bt kulaklık arıyorum g733 gözüme çok güzel geliyor ama emin değilim o fiyata daha iyisi olur mu daha güzel bir ürün alınır...
Bu bellekleri sorunsuz kullanırsın.
https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-1-35v-pm-HBC00003V09O6
Arkadaşlar RX 7700 XT Ryzen 5 7500fli sistem aldım ve kargoya verildi bir iki güne gelir. Acaba sistem gelince ne yapmalıyım? BIOS olur windows ayarı olur o...
Yani halihazırda çok da gerekli değil gibi benim için daha iyi bir ram e geçmek ama cl değeri çok yüksek o sorun yaratır mı?
Ram değiştirmek istememdeki...
Tabii ki aynısından alabilirsiniz. Anakartın destek listesinde olmasa bile corsair marka ramler genelde vaadettiği hızlarda problemsiz çalışır. 5200 zaten...
Merhaba 2025 ocak sonunda bilgisayarımın halihazırda 16gb olan ramini 32 ye yükseltmek istiyorum DDR 5 16x2 gb olacak şekilde. Önerilerinizi bekliyorum...
Ben 2.5 sene önce aldığım ipad 9. nesili hala kullanıyorum kasma donma yok not alırken de hala taş gibi çalışıyor sadece ekran gövde oranı çok kötü. Android...