1.5 Ay oldu alalı aynı anda 10-15 sekme chrome discord whatsapp phone mirroring falan açıkken bi yandan da instagram kaydırıyodum pc app inden maximum 55 derece gördüm. 4k 25 kare 3 dk lık böyle hafif bir şeyler yapılmış video renderlarken de max 50 derece falandı. Bilmiyorum ısınmmıyor gibi.
Merhaba,
Macbook m4 air kullanıyorum. Günlük işlerde mail okul video izleme 1080p render kısa videolar için max gördüğüm sıcaklık 60 diyebilirim.
Onun haricinde günlük kullanımda 40 30 aralığında geziyor ortam sıcaklığına göre de değişiyor tabi bu değerler yaz sıcaklarında artadabilir. Ama...
Merhabalar ofiste ürün fotoğrafı çekmek için bir stüdyo kuruyoruz ancak bunun için bir kamera ve lens e ihtiyacımız var çekeceğimiz ürünler genelde otomotiv yan sanayi ürünler sadece amazon listing için kullanacağız boyutları 80x80 cm ile 10x10 cm aralığında değişmekte buna göre uygun bir lens...
Karanlıkta çoğu webcam kötü çeker bu fiyat aralığında, bi ring ışık + herhangi webcam güzel çekebilir önemli olan nokta 1080p 60 fps yada ayarlanabilir webcam bakmak.