Bu gün razer blackshark v2 x kulaklığını aldım kulaklık tek jack ve yanında 2 tane microfon ve hoparlör bağlantılı dönüştürücü ile geliyor ben dönüştürücüleri jack a taktım ardından win11 laptopuma taktım kulaklığım çalışıyor ama microfon çalışmıyor laptopumun modeli Monster T5 V23.3 kırmızı...
Başka önerileriniz varsa söylermisin teşekkür ederim.5k civarı olması yeterli mesela 2tb yazma ve okuma hızı 1k ama 6bin tl o zaman da olur sadece çok fark olmasın fiyatta dediğim şeyler değişebili hafızası okuması felan ama cevabının için teşekkür ederim.
Anakartımda 1 tane m2 ssd girişi var şu an var olan m2 ssd im 1tb ama sadece 30gb boş alan kaldı onun yanına bir tane ssd almayı düşünüyorum.Bütçem 5k civarı şimdiden teşekkür ederim.İlla 1tb olmasına gerek yok 2tb felanda olabilir fiyatı 5k civarı olsa yeterli.M2 girişim yok ondan normal ssd...
Malesef ki 1 sene önce almıştık 1 ay kullanmadan ihtiyacımız artık kalmadı şu an tekrardan lazım eskidende açılıp kapanıyordu ilk aldığımız 1 ayda bu kadar olmuyordu 4 3 veya 5 saatte bir kapanıyordu şu an 2 oda uzaktan açıldığı gibi kapanıyor modemle aynı odaya takıp denedim 1 2 saat felan açık...
Xiaomi Ac1200 internet güçlendiricisini sıfır bir şekilde mediamarkt tan aldım kurulumunu yaptık ama bi süre sonra kendi kendiliğinden kapanıyor.Normalde modeme 2 oda uzaklığında oyunlarda pingimu 300 500 1000 gördüğüm bazende 100 de oynadığım oluyor xiaomi bağlanınca pingim 60 ta sabit oyunumu...
Grafikleri zorlayacak oyunlarda witcher 3 rdr2 gibi oyunlarda genel olarak fps aynı ama fps rekabetçi oyunlarında valorant cs2 fortnite gibi videolarda olan gibi olmuyor anlamadım bende
Evet izlediğim videolar laptoplardandı
1742145598
Monster tulpar t5 v23.3.4 modeli iGPU ne demek bilmiyorum ama cs2 rtx 4060 ile çalıştır ayarını seçtim grafik ayarlarından
1742145665
Şimdilik extra program kurmayı pek istemiyorum ama rdr2 ultra ayarlarda 60 fps dropsuz oynuyordum cs2 işlemci...