ucboyutlusanat isimli üyenin son içerikleri

1. U

Bu sistem uyumlu mu ve alınır mı?

çok teşekkürler harika oldu
  2. U

tabi ki olur var mı öneriniz?
  3. U

var mı bi önerin 5070ti veya 5080 li render sistemi? sevinirim teşekkürler
  4. U

beni gaza getirdiniz şöyle nasıl :) kasada hepsiburada üzerinden öneri yapabilir misiniz ?
  5. U

Render için bu parçalar alınır mı? Parçalar uyumlu mu?
  6. U

Bu sistem uyumlu mu?

kasa değiştirebilirim onu hiç görmedim sığar sanıyordum
  7. U

Bu sistem uyumlu mu?

Merhaba arkadaşlar sistem topluyorum bu sistem sizce uyumlu mu? Anakart: Msı Mag X870 Tomahawk Wıfı Am5 Ddr5 8400MHZ(OC) Usb4 4x M.2 HDMI 5g Lan Wıfı 7 Rgb Atx İşlemci: Amd Ryzen 9 9950X 4.3ghz 64MB 170W Am5 Fansız Tray Ekran Kartı 3 seçenek var hangisi iyi olur sizce : 1.GALAX GeForce RTX...
  8. U

Hepsi burada 5080 VEYA 4070Ti Super Ekran Kartlı Sistem Toplama Yardımı

Arkadaşlar merhaba baya bi araştırdım render için pc toplayacağım, hepsiburada üzerinden faizsiz 9 taksitle alacağım, Bu işten anlayanlardan ricam; 5080 veya 4070 Ti Super ekran kartlı 128gb ramli, amd ryzen 9 işlemcili güzel bi kasa tavsiyesi verebilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  9. U

Rtx5090'lı aşağıdaki linkteki kasa alınır mı?

dediğiniz fiyata göre taksitle okey sanki bu fiyat yoksa ben mi yanlış düşünüyorum nakit olarak alamam çünkü şuan
  10. U

kendim toplasam tahmini ne kadara gelir
  11. U

ben baktım da sadece ekran kartı en ucuz 120 bin civarı üzerine bir de taksit binince oluyor 200 bin sadece
  12. U

200 bin abartı mı bu tarz bi kasanın fiyatı ne olmalı sizce bilgi verir misiniz? 1745944130 renderda bu işlemci de yeterli gibi çünkü blender 3d cycles yükü sadece gpuya bindiriyor genelde
  13. U

Arkadaşlar merhaba, render için yeni bir kasa almayı düşünüyorum aşağıya bıraktığım linkteki kasayı almak (ram anakart vs. özelleştirip) mantıklı mı? 12 taksit vadesiz benim işime çok yarıyor ama kart markaları konusunda biraz kararsızım, bilgim sınırlı, yardımcı olursanız sevinirim link...
Geri