uchihamadara1 isimli üyenin son içerikleri

1. uchihamadara1

Valorant hata vermeden oyundan atıyor

Düzeldi mi ?
  2. uchihamadara1

Valorantta hiç bir hata almadan oyundan atıyor.

Valorantta hiç bir hata almadan oyundan atıyor. Ekran kartı sürücüsünü DDU ile silip tekrar yükledim. Oyunu silip tekrar yükledim fakat düzelmedi. Ekran kartım 4060ti işlemcim r5 7500f
  3. uchihamadara1

Ek kredi kartında kod kime gider?

Selamlar. Babam benim için bir ek kredi kartı başvurusu yapacak. 16 yasindayim. İnternetten alışverişlerde kod kime gider?
  4. uchihamadara1

Sıvı soğutma bios ayarları nasıl olmalı?

Selamlar. Asus prime lc360 aldım. Anakartim gigabyte a620m s2h. Biostan falan bi ayar yapmam lazım mı. Anakartimda aio_pump ya da cpu_opt yok. Fanlari sys fana pompayi da cpu fana bağladım. Biostan nasıl bi ayar yapacagim.İki türlü ayar var. Birisi fan speed mode bu modlardan da silent...
  5. uchihamadara1

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 AiO alınır mı?

Teşekkürler hocam zaten v2 modelini almayı düşünüyordum.
  6. uchihamadara1

Sizin araştırdığıniz kadarıyla alınır mı peki o sıvı soğutma ?
  7. uchihamadara1

Msi mag coreliquid 240r v2 alınır mı

360 var kardeşim. Hem görüntü amaçlı hem de biraz ileriye dönük olması açısından alıyorum.
  8. uchihamadara1

Msi mag coreliquid 240r v2 alınır mı

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi. İşlemcim r5 7500f stok fanla aşırı fazla ısınıyor stres testinde 90ı geçiyor. Bende bu modeli almaya karar verdim. Nasıldır alınır mi kullananlar cevaplarsa sevinirim. Alınmazsa da ne önerirsiniz 3600 4000 arası bütçede?
  9. uchihamadara1

MSİ MAG coreliquid 240r v2 alınır mi

Selamlar. Sorum başlıktaki gibi. İşlemcim r5 7500f stok fanla aşırı fazla ısınıyor stres testinde 90ı geçiyor. Bende bu modeli almaya karar verdim. Nasıldır alınır mi kullananlar cevaplarsa sevinirim. Alınmazsa da ne önerirsiniz 3600 4000 arası bütçede?
  10. uchihamadara1

@Peak2Core Ne yaptınız hocam aldınız mı memnun musunuz?
  11. uchihamadara1

Yardım 9800X3D SIVI SOĞUTMA C23 DEĞERLERİ NASIL?

Cpu-z den de Bir stres testi yapar mısınız?
Geri