uchihamadaraa isimli üyenin son içerikleri

1. U

Yardım Clash royale evrim açmak

Beyler pekka ve köstebekte 3 evrim slotu dolu bendede şuan 3 evrim parçası var sizce pekka veya köstebekten birini açayım mı yoksa birimtirip başka bir evrim mi açayım?
  2. U

Clash royale hangi evrimi almalıyım?

Evet oda iyi biraz zaman geçsin duruma göre bakayım sezon iyice bi otursun ama şuan mega şövalye daha ihtimalli gibi 1736189479 Kafesin 3 parçası açık zaten onuda yakında açarım teşekkürler 1736190028 Aynen öyle yaparım
  3. U

Anladım teşekkür ederim güzel zaten mega şövalye evrimi royale apiden bakayım bi deste bulayım kendime zaten bedava efsanevi kitabida verildi sezon dukkaninada pekka evrimi geldi onunda 3 parçasını açarım zaten teşekkür ederim
  4. U

Söyle pekka evrimi nerf yiyecek bu sezonda normalde pekka oynuyordum fakat nerf yiyeceği için mega şövalye düşünüyorum
  5. U

Hali hazırda bu evrimler açık Havan Şövalye kraliyet devi Fişekçi büyücü ama sizce şu an ki metada hangi evrimler açılmalı aklımda Mega şövalye veya iskeletler var?
  6. U

SKOLYOZ MSÜ sizce elenirmiyim bundan

Astsubaylik zaten hamyo olucak
  7. U

Harbimi ya doktorun biride dedi bence gecersin ama bakalım
  8. U

Msu de spor ve sozluyu gectim bi tek sağlık kaldı skolyoz 9 derece dedi itiraz ettim sizce elerlermi gecermiyim 5° alti olmasi lazim
  9. U

Yardım Rx7600xt 16 gb ryzen 5 5600

Teşekkür ederim 1710341329 Doğru haklısın buda dusunulebilir bi karar vermek lazim ya bide hani arıyorum ilerideki gta6 gibi oyunlar icinde 8 gb sıkıntı diyorlar ondan 16 gb olmasini istiyorum
  10. U

Ya 4060 ti pahali ya yoksa cok iyi bi kartta 16 gb baya pahalı
  11. U

Teşekkür ederim 1080P olursa nolur sıkıntı çıkarmı zaten genelde fps oyunlari oynarim grafikler orta dusuk olur 25 k yada toplanir herhalde boyle bi pc değil mi?
  12. U

Merhabalar ekran kartı rx7600xt 16 gb ve işlemcisi ryzen 5 5600 böyle olan bi sistem toplayacagim sistemin diger ozellikleri 16 gb ram A520 anakart m2 ssd ve 600 650 watt powersupply sizce bu sistem nasıldır alınır mı kac sene goturur ve birde ekran karti ve islemci uyumlu mu? darboğaz yaparmi
Geri