Hocam değişiyor. Monitöre bağlıyorsam standlı kullanıyorum. Her şekilde 95 C. Sıcaklık düşmüyor. Perfonmans bir tık artıyor olabilir. Ghz aklımda değil...
5000 serisi laptoplar çıkacak 1-2 ay icerisinde hem AMD nin de laptop işlemcisi çıkarma ihtimali var. Bence 1 ay bekle onun dışında zaten yazdığın model...
Hocam laptopu soğutucu fanlı stand üzerinde mi kullanıyorsunuz yoksa düz masada mı ?,birde işlemci kaç ghz de çalışıyor 95 dereceyken ve performans dusuyor...
Hocam i9-13980hx 4080 gpu modeli var bende. Arkadaşın da dediği gibi işlemcileri çok ısınıyor. Ne Laptop alırsan al bu sorun karşına çıkacak. Sürekli olarak...
Çok teşekkür ederim hocam araştırmanız için,babamla konuşacağım tekrardan taşırım diye laptop almamı ıstıyor.Ona daha ucuza daha performanslı olmasına...
sizin yerinize biraz araştırma yaptım birçok forum birkaç bu konuyla alakalı güvenilir kişilerden video izledim 13. nesil ve 14. nesil işlemcilerin hepsinde...
Teşekkür ederim hocam.Çok söylenti var çok mavi ekran,çökmeler,hatalar 100 k üstüne bir laptop alıp bu tarz sorunlar yaşamak ve muhtemelen iade edememek çok...
kanki seyahat çok sık etmiyorsan kesin şekilde laptoplardan uzak dur git kendine masaüstü diz hem daha yüksek performans hemde daha ucuz fakat illede laptop...