Uatam bende pc’den fazla anlamıyorum 60k falan bütcem var 4070ti olan sistemlere bakıyorum 60k’lık pcde ryzen57600 kullanıyorlar bana az geliyor sivi soğutma olmuyor 16 gb ram takıyolar hazır sistemlerde az değilmi özellikler
Arkadaşlar 22-23 yaşındayım çocukluğumdan bu yana hep güzel bi bilgisayarım olsun istemişimdir nasipse almayı düşünüyorum 50 taş çatlasın 55k bütcem var bana ne önerirsiniz hazır siztem olarak fazla bilgisay donanımlarıyla bilgim yok ama 4070Tİ olan bi pc önerirseniz sevinirim uzun yıllar yüksek...
Ama ne yazıkki alamıyorum hocam pchocasının bu sistem ile çektiği videodaki yorumları okudum alanları kasada titreme oluyormuş site güvenilir değil diyolar bilmiyorum montajı iyi olmuyormuş kablolama kötüymüş vsvs şeyler söylüyorlar
Ama ustam alan kişinin yorumunu okuyorum işçilikleri çok kötüymüş açma kapama düğmesiyle reset rest düğmesiyle de pc açıp kapanıyormuş gatura yokmuş kargo takibi yokmuş açılırken kasa titriyormuş o açıdan işte yoksa benim içim gidiyor şuan sipariş vermek istiyorum bu sebeplerden veremiyorum içim...
Ya adam pazrlık yapıp sistemi bize sunuyor ama adamların işliğini ilgisini alakasını bilmiyordurki hocma itopya İncehesap gibi sitelerde de 3070ti ekran kartlı sistemi 21bin tl'ye bulamayız ki 😂
Valla sistemi alan kişilerin yorumlarını okudum hep mağduruiyet ne kadar için gtisede pc'yi güvensizlik nedeniyle almayacağım.
Kasanın açma kapama düğmelerini anakarttan ters bağlamışlar kasa titriyormuş falan fistan
Arkadaşlar pckolik sayfasından https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/
Bu sistemi alacağım pchocası'nın çektiği videoyu gördüm forumdan abilerim kardeşlerim bu sistemi öok önerdiler sipariş vereceğim fakat ama herkes site hakkında sistem aldım gelmedi arızalı...