2025 de garanti çalışacağım zaten ama 8. sınıfta bilgisayar çok lazım olcak araştırmadır falan yani bana acil lazım gibi bişi o yüzden acele ediyorum
1715626562
en azından üç beş idare edecek bişi alsalar daha sonra para kazanır üstüne ekler yenilerim pcyi ama hiç almıyorlar
ben annemgile gidin...
abi yazın haftanın 7 günün 6sında kursum olucak haftanın 2 günü dyk 2 gün ingilizce kursu 2 günü dershane ile geçicek muh. o yüzden zaten çalışacağım ama 8 bittikten sonra o zamana kadar da konami aldı başını gidicek hiçbir türlü sadece kendim çalışarak alamayacağım illaki ailemin yardımına...
hocam derslerle alakalı sorunum yok hatta bu gidişile daha da beter olucak çünkü googleyi zor açıyor telefon desen bek bi şey yapamıyor çoğu araştırmamı ödevlerimi falan pc den yapıyorum ama gün geçtikçe pc batıyor
maddi durumları iyi okumamıda istiyorlar ama bir türlü ikna edemedim yazılım okumayı düşünüyorum lisede biliyorar hatta olumlu yaklaşıyorlar da ama almıyorlar bir türlü
1715625908
13 e giricem
1715625936
haklısın abi ama annegil anlamak istemiyor
kaç kere dedim fakat olmuyor bir türlü ikna olmuyorlar derslerinde iyi ol dediler oldum gene yok googleyi zor açıyor isterseniz sistem özelliklerini atayım mı anlarsınız beni
Öncelikle Merhaba. bilgisayarım 13-14 yıllık işlemcisi platinum core bişiler vs. vs. bilgisayarımı değiştirmek istiyorum fakat bir türlü annem gili ikna edemiyorum. 3 yıldır aralıksız ısrar ettim fakat ikna olmadılar daha googleyi bile zor açıyor fakar okul için sunumlardır vs yapamıyorum lakin...
hocam yeter ki açsın fps problem değil sence açar mı açsın en düşük ayarlarda oynarım...
1713102190
açsın yeterli :D fps problem değil hallederim bir şekilde