UfrexUs isimli üyenin son içerikleri

1. UfrexUs

annemgili bilgisayar almaya ikna edemedim. fikir lazım.

zaten 90 ın üstünde :D
  2. UfrexUs

elimde 12.5k para var vereyim üstünü tamamlasanız olmaz mı diyorum ama kabul de etmiyorlar
  3. UfrexUs

2025 de garanti çalışacağım zaten ama 8. sınıfta bilgisayar çok lazım olcak araştırmadır falan yani bana acil lazım gibi bişi o yüzden acele ediyorum 1715626562 en azından üç beş idare edecek bişi alsalar daha sonra para kazanır üstüne ekler yenilerim pcyi ama hiç almıyorlar ben annemgile gidin...
  4. UfrexUs

abi yazın haftanın 7 günün 6sında kursum olucak haftanın 2 günü dyk 2 gün ingilizce kursu 2 günü dershane ile geçicek muh. o yüzden zaten çalışacağım ama 8 bittikten sonra o zamana kadar da konami aldı başını gidicek hiçbir türlü sadece kendim çalışarak alamayacağım illaki ailemin yardımına...
  5. UfrexUs

mesela örnek verir miin abe
  6. UfrexUs

hocam derslerle alakalı sorunum yok hatta bu gidişile daha da beter olucak çünkü googleyi zor açıyor telefon desen bek bi şey yapamıyor çoğu araştırmamı ödevlerimi falan pc den yapıyorum ama gün geçtikçe pc batıyor
  7. UfrexUs

maddi durumları iyi okumamıda istiyorlar ama bir türlü ikna edemedim yazılım okumayı düşünüyorum lisede biliyorar hatta olumlu yaklaşıyorlar da ama almıyorlar bir türlü 1715625908 13 e giricem 1715625936 haklısın abi ama annegil anlamak istemiyor
  8. UfrexUs

hocam elinde bir fikir vs var mı be yardımcı olabilecek 1715625361 hocam fikrin var mı? yardımcı olabilecek bişiler falan
  9. UfrexUs

kaç kere dedim fakat olmuyor bir türlü ikna olmuyorlar derslerinde iyi ol dediler oldum gene yok googleyi zor açıyor isterseniz sistem özelliklerini atayım mı anlarsınız beni
  10. UfrexUs

Öncelikle Merhaba. bilgisayarım 13-14 yıllık işlemcisi platinum core bişiler vs. vs. bilgisayarımı değiştirmek istiyorum fakat bir türlü annem gili ikna edemiyorum. 3 yıldır aralıksız ısrar ettim fakat ikna olmadılar daha googleyi bile zor açıyor fakar okul için sunumlardır vs yapamıyorum lakin...
  11. UfrexUs

Öneri i5-8500 için soğutucu öneri

Fiyat aralıpın nedir? 1713103077 en fazla çıkabileceğin fiyat
  12. UfrexUs

PC'm ETS2 kaldırır mı?

teşekkürler 1713102417
  13. UfrexUs

PC'm ETS2 kaldırır mı?

hocam yeter ki açsın fps problem değil sence açar mı açsın en düşük ayarlarda oynarım... 1713102190 açsın yeterli :D fps problem değil hallederim bir şekilde
  14. UfrexUs

PC'm ETS2 kaldırır mı?

ne kadar önceden hojam?
  15. UfrexUs

PC'm ETS2 kaldırır mı?

hocam enb düşük grafik ayarlarına falan alır oynarım zevk alırım problem yok ama açar mı oda sorun açsın tüm grafikleri en düşüğe alırım açar mı sence
Geri