2021 Ağustos'ta PNY XLR8 CS3040HS 2TB için 1750 vermişim. Her şey o kadar alt üst oldu ki az mı çok mu sorgulayamıyorum artık. Kullan geç hocam en iyisi, tadını çıkar.
Forum sayfasını açamıyordum, site çöktü sandım. Telefondan açınca girdi. Meğer şirketin interneti "şişme kadın" diye sayfayı engellemiş, IT'ye rapor gitti. Açmayın şöyle başlıklar lütfen.
Samsung G5 34" kullanıyorum. Yeni standart olacak bu format, er veya geç. 1024x768, 1280x800, 1280x720, 1600x900, 1920x1080 derken artık 21:9 daha yaygın olacak. Normalde çift monitör kullanıp oyun da oynamak isteyenler için daha pratik bir seçenek oluyor. Film izlerken de 34" monitörler eski TV...
Heavy XL beyazını kullanıyorum. Normalde çok memnundum ama kedim üzerine atlayarak masaya çıktığı için üzerinde çizikler ve tüylenmeler oldu. Ayrıca ciltteki yağ ve kirlerden zamanla kirleniyor. Henüz yıkamayı denemedim.
Çift kişilik de sepette 449₺, renge göre değişiyor ebat ve fiyatlar:
https://www.hepsiburada.com/yatas-bedding-olenna-cift-kisilik-wellsoft-battaniye-adacayi-p-HBCV00004PYOER?magaza=Yata%C5%9F
Pardon, son 6 aylık siparişleri gösteriyormuş varsayılan olarak, daha öncesinde siparişim varmış.
Bende 449 gözüküyor sayfada da sitede de. Henüz hiç alışverişim yok benim de. 150'nin yanındaki oka tıklayınca indirimin detaylarını gösteriyor olabilir mi?
Alınır. 2 yıldır pek mining yapan kalmadı zaten. Yapıldıysa bile hem çok yapılmamıştır hem de bilinçsiz biri değilse karta bir şey olmaz. Bilinçsiz kullanıcı zaten mining yapmasa bile karta zarar veriyor yanlış BIOS, OC ayarı ve hatta söküp takarken bile. Dışarıdan temiz gözüküyor (fanlar...
Ses kalitesi olarak hem hoparlörü hem de mikrofonu G435'ten daha iyi. Ancak bu kulaklıklar oyun için değil, daha çok evden çalışanlar ve online toplantılar için geliştirildi. Bu nedenle sadece oyunlarda sorun yaratacak kadar gecikmesi olan bluetooth bağlantısı var. Bunun Vibe 150 modelinde hem...