rtx 3060 i3 12 nesil bi sistemim var. oyun olarak fps daha fazla ama arada birde hikayeli oyun oynuyorum. film falan da izliyorum 27 inç tercih edicem.1080 p 240 hz mi yoksa 2k 165 hz mi seçmeliyim yardımcı olursanız sevinirim.
manitör almak istiyorum 2k 144 hz ve üstü 27 inç olursa daha iyi olur bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim veya yanlış düşündüğüm bişey varsa
1. https://www.incehesap.com/gamepower-intense-x60-2k-rgb-gaming-monitor-fiyati-45505/?ref=akakce&v=1.87.6
2...
Bugün aradım stok yok dediler şuan mail attım yarın sisteminin kargoya verileceğini söylediler yarın tekrardan arayıp bı sorsammi acaba diyorum stok yok derlerse de internette var gözüküyor falan dicem bakalım ne dicekler
Easter gamerd TV e 8 sistemini aldım ben ultima var bide ikisi aynı sistem kasalar farklı arıyorum müşteri hizmetlerini stok yok fiyokar ulan ayni sistem farklı kasa nasıl stok yok anlamadim
Aradım başka kasa gönderemiyorum dedi malesef dedi soğutma yönünden sıkıntı vekmessiniz zaten testler tamamlandı dediler ama görünüş olarak pek içime sinmedi ve 1 egsoz 1 onde fan var
Bı sistem sipariş etmistim vento vg 15 fe vardı sistemde fanlarin RGB ledinde sorun oldugu için vg 14 fe kasasina geçis yapmak zorunda kaldım nasıl bir kasadir soğutmada başarılı mi bı detay verirseniz sevinirim
Taksitle pc alman için o para kadar bankanda para gözükmesi gerekiyor diye biliyorum
1669153605
Salaklık yaptım iş yerinde sipariş verdim sistemi eve gelmeyi beklemeyip arastirmadan hemen sipariş oluşturdum 2. Yaptığım salaklık da itopyadaki sistemi gördükten sonra hemen iade talebi oluşturmam...
1669153364
İki sistemde içime sindi ancak bu yaptigim dusuncesizlikten dolayı iksiini de alamama durumum var umarım ikisinden birisi olur hayırlısıyla açıkçası ggentr yle de çok uğraşmak istemiyorum çünkü çok yavaşlar