ugixx isimli üyenin son içerikleri

1. U

B ehliyetle Ruhsatta 50cc ama normalde 150cc motor polis çevirmesinden geçer mi?

Arkadaşlar CG almayı düşünüyorum bildiğiniz gibi ruhsatta 50cc geçiyor ama 150cc ye yükseltebiliyorsunuz. Çevirmede sıkıntı olur mu?
  2. U

400-500K araba önerisi

400-500K bandında çok masraf çıkarmayacak araç arıyorum. Görünüşü iyi olsa sevinirim.
  3. U

Bilgisayarımı satıp motor almak istiyorum

Arkadaşlar elimde RTX4060TI i5 12400F H610M anakart 16GB RAM bir kasa var. Monitör LG UltraGear 24GN65R-B , Klavye Razer Blackwidow V3 TKL, Mouse Razer Viper Mini, Kulaklık Razer Kraken V3, Bunların hepsini satıp motor almayı düşünüyorum. Arkadaşlar kaç TL'ye satışa koymalıyım ve sizce mantıklı...
  4. U

Samsung S21 FE satıp Iphone XS MAX almak mantıklı mı?

Hocam max Iphone 11'e kadar çıkabilirim
  5. U

Telefonun bataryası neredeyse bitmiş durumda batarya değiştirmek yerine direkt satmayı düşünüyorum
  6. U

Şuanda elimde S21 FE var fakat alalı yaklaşık 1.5 sene oldu ve şarjı çok çabuk bitiyor. Günlük kullanımda 5 saat zar zor dayanıyor. Sizce telefonu satıp 2.elden pil sağlığı %100 olan bir Iphone XS MAX almalı mıyım? Birazda Iphone kullanmak istiyorum bi yandan.
  7. U

Gamepadler nasıl şarj edilmeli?

Yakında bir gamepad alacağım. Marka model vermek gerekirse Fantech Shooter 3 Bu gamepadi bilgisayardan mı şarj etmeliyim? Yoksa samsung telefon adaptörüde iş görür mü?
Geri