Aslan Saat baksın işine, distribütörü olduğu markaların saatlerini Avrupa fiyatlarından çok daha fahiş fiyatlara sattığını herkes biliyor. Otomatik saatte garantinin çok bir olayı yok. İlla ki şans eseri bozulduğu olabilir ama bu saatlerin ustaları her yerde var, çok cüzi fiyatlara...
Konu açmak için paylaşım yapmayın rica ediyorum ya. Ürünün kendi sitesinde fiyatı 7.799 TL. Kontrol etmeden neyini fırsat diye paylaşıyorsunuz acaba?
https://www.vestel.com.tr/vestel-sp-200-su-sebili-p-3534
Puma’nın üretip kendi sitesinde sattığı formaya sırf 5 yıldızlı diye orijinal değil diyen var ya. Bir de Puma fabrikasından çıkmış olması orijinal yapmıyor yazmış.. Bu forumda gördüğüm kadar cahil insanı yemin ediyorum başka bir yerde görmedim.
Ben Fenerbahçe’li değilim ama alacak olan...
Geçen sefer alamamıştım, bir haftadır epey'de fiyat takip ediyordum, bugün konudan bağımsız olarak n11'de stok görünce satın aldım. Satıcı Teknosa, bakalım ürün gelecek mi.
Ben de daha önceden Türk Telekom 100 Mbps fiber kullanıyordum, başka bir eve geçince orada altyapı olmadığından dolayı hızım 40 Mbps’e kadar düştü, ADSL kullandım kısacası, ilk internet resmen. Bir de eski evde taahhütü yeni yenilemiştim. Şansızlık oldu benim için, 10 ay kadar 40 Mbps internet...