Geçen sefer alamamıştım, bir haftadır epey'de fiyat takip ediyordum, bugün konudan bağımsız olarak n11'de stok görünce satın aldım. Satıcı Teknosa, bakalım ürün gelecek mi.
Ben de daha önceden Türk Telekom 100 Mbps fiber kullanıyordum, başka bir eve geçince orada altyapı olmadığından dolayı hızım 40 Mbps’e kadar düştü, ADSL kullandım kısacası, ilk internet resmen. Bir de eski evde taahhütü yeni yenilemiştim. Şansızlık oldu benim için, 10 ay kadar 40 Mbps internet...
Türk Telekom sözleşmem 15 gün sonra bitiyor. Birkaç gündür fiyatlara bakıyordum Kablonet ile Superonline arasında kalmıştım. Kablonet’in 24 ay taahhüt imkanından dolayı Kablonet’e daha yakındım ama gönlüm Superonline’dan yanaydı. 100 Mbps iki firmada da 750 TL’ydi. Superonline 100 Mbps fiyatına...
Güzel cihaz, fiyatı da gayet iyi. AirPods ve Apple Watch cihazlarını düşük hızlarda şarj etmeniz daha sağlıklı, o yüzden 5W gayet iyi bir değer bence. Zaten bu cihazların kutularında da yazıyor 2,5-5W arası şarj edilmesi gerektiği.
Bunun dışında ben şu ürünleri de tavsiye ederim;
Belkin...
Çanta ve numaratör de dahildi bu fiyata. Birçok kişiye çanta ve numaratörsüz göndermişler. Şimdi baktım da üründen çıkarmışlar onları. 1 haftadır takip ediyordum bu ürünü. Çanta ve numaratör yok alacak olanların bilgisi olsun.