Uğur UĞRAŞ isimli üyenin son içerikleri

1. U

IEM Kulaklık Tavsiyesi

Ses kartı ile mi kullanıyorsun hocam
  2. U

IEM Kulaklık Tavsiyesi

Arkadaşlar FPS oyunları için IEM kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe 2-3k civarı
  3. U

Max 10K Bütçe Monitör Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar. Bütçe max 10k çıkabilirim fps oyunları için monitör tavsiye ederebilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler ☺️
  4. U

50 CC Motor Tavsiyesi

Hocam çok doğru diyorsunuz fakat vergisi algısı sigortası ve ehliyeti falan çok masraflı olacak gibi düşünüyorum, o yüzden 50 cc ye yönelmiştim
  5. U

50 CC Motor Tavsiyesi

İyi günler arkadaşlar, bütçe 50-60k arası 50 cc motor tavsiye edebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ☺️
  6. U

Hero Dash 125 2023 Model

İyi günler arkadaşlar, hero dash 125 2023 model almayı düşünüyorum 80 bin TL 10 bin nakit 70 bin peşin fiyatına 12 taksit ile mantıklı mı sizce? 2023 model ile 2024 model arasında ne gibi farklılıklar var ve bu model marka ilerde satarken ve parça konusunda sıkıntı çıkarır mı bilgisi olan varsa...
  7. U

25-30K arası sistem tavsiyesi

Çok teşekkür ederim değerlendireyim bunu
  8. U

Başka bir güncellemeye gerek var mı sistemde hocam
  9. U

Hocam süreci uzatamıyorum çocuk başımın etini yiyor 😂
  10. U

İyi günler arkadaşlar, 25-30k arası bütçe var sadece kasa için, oyun amaçlı kardeşime bilgisayar alacağım tavsiyelerini bekliyorum. (Parça parça uyguna gelir dediğiniz sistem varsa ona da kabulüm ama bu fiyat bandında hazır olanlar daha iyi galiba) teşekkürler şimdiden 😇
  11. U

UFAK BİR SORUNUMUZ VAR

çok teşekkür ederim hocam
  12. U

UFAK BİR SORUNUMUZ VAR

Arkadaşlar iyi hafta sonları küçük bir soru ve sorunum olacak :) Monitörün kutu içeriğindeki köpüğün bir kısmını kırdım, uzunca bir parça şeklinde bu köpük iade, değişim veya garanti gibi konularda sıkıntı çıkarır mı en önemlisi iade ve değişim de bilgisi olan var mı :D
  13. U

IPS Glow Sorunu Yardım

Bende biraz kurcalayayım belki biraz daha iyileştirebilirim 😂 Daha yeni aldım hocam zaten ölü piksel ghosting felan yok ips glow var yani resimde daha çok patlıyor bakalım artık hayırlısı
  14. U

IPS Glow Sorunu Yardım

peki bu monitörlerin panellerini nasıl öğrenicez hocam ya araştırıyorum bulamadım bir türlü
  15. U

IPS Glow Sorunu Yardım

Mesela ben çok anlamam monitörden fakat ana monitörüm ile yan yana koyup googleyi açınca bu monitör daha sarımsı gözüküyor yorumdaki gibi ana monitörüm daha beyaz o da g24f-2
Geri