Uğur isimli üyenin son içerikleri

1. Uğur

Arkadaşın Pc'den Ses Geliyor ve Ekran Siyah Olup Kapanıyormuş

Arkadaşın PC'den böyle ses geliyormuş ardından ekran siyah olup kapanıyormuş bu ses neden yapar nereden geldiğini de anlamamış.
  2. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

Diğerlerinde ne gibi sorunlar varmış ki bide Scyrox v6 kaç saat pil ömrü sunuyor yazılmamış sen günde ne kadar kullanıyorsun ve kaç günde bir şarj ediyorsun ?
  3. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

Başka bi forumda diğerlerine teknik olarak geride dediler ama Wraith Control Center için alasım da var streamdeck gibi kullanmak için bilemedim. 1779924916 Bataryası çok az değil mi hocam ?
  4. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

Anladım teşekkürler. Wraith w1 nasıl peki atk a9 ve vxe r1 e göre biraz bütçemi aşıyor ama daha iyise aşabilirim gibi.
  5. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

Vxe r1 için ekstra dongle da bulamadım herhangi bir dongle alsam wraithden uyuyor mu bilgin var mı
  6. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

hangi versiyonlarını önerirsiniz peki vxe r1 de ekstra dongle almak lazım galiba (yani içinden 1klık dongle çıkıyormuş) onu eledim gibi. Ben 1k hz e okeyim gibi ama yeni almışken 2k-4k hz denemek istiyorum şahsen.
  7. Uğur

Mouse Önerir Misiniz ?

Şu anda rival 3 kullanıyorum yıllar oldu ve eskidi yanlardan boyası kalktı ve en sonunda tıkladığım yer kırık şuan. Bana yeni mouse önerir misiniz ? Kablolu kablosuz fark etmez ama kablosuz olursa daha iyi tabi. Özelliklerinden de çok anlamam bütçe de kafamda 2k-3k civarı ama daha uyguna varsa...
  8. Uğur

Yardım Logitech G G522 Lıghtspeed Alınır mı??

Bende var kullanıyorum ve memnunum ama ilk aldığımda bi şarj sorunu yaşadım sonra garantiye gönderdim ve yenisi yolladılar. Kullanım amacını söylersen daha iyi yardımcı olabilirler ben şahsen mikrofonu için aldım.
  9. Uğur

W1 aldm fakat sevmedim ne önerirsiniz?

valla hiç bilgim yok yıllardır aynı mouse u kullanıyorum (rival 3) o yüzden bişi öneremem
  10. Uğur

Yani genişlik olarak benziyor ama yükseklik açısından fark var gibi
  11. Uğur

https://www.eloshapes.com/ bu siteden mouseların boyutunu falan karşılaştırabilirsin.
  12. Uğur

Yardım NB F80 modeli arasında ki fark nedir ?

Tamamdır teşekkür ederim.
Geri