Kulaklıkta ne arıyorsun mesela benim gibi mikrofona önem veren biriysen Logitech g522 al. Ben 3-4 gün önce aldım gayet memnunum. Ses kalitesi olarak benim önceden kullandığım SteelSeries Arctis 3 e göre iyi ama piyasaya göre nasıldır bilemem.
S de ekstra bluetooth var diye biliyorum. Bende kulaklık bakınıyorum bayadır ve Logitech G522 almaya karar verdim bütçeni aşıyor ama yinede yazayım dedim. Mikrofonu beni benden aldı çünkü tasarımı falan da hoş. Hyperxler de güzel ama ben deri kulaklık sevmiyorum diye almıyorum.
Bende de aynı kasa var ama benim sorun psusunda ki fanda 2-3 hafta önce pancar motoru gibi ses geliyordu bu aralar tıkırtı sesi yapıyor özellikle oyuna girince.
Ajanı seçiyorum ardından oyun yükleme ekranına geçiyor 10 kişiyi falan gördüğümüz ekranda kalıyor. İnsanların sesi geliyo ve 2k pingimin olduğunu falan söylediler ama oyun içi 20 ping falan alıyorum hemen oyunu aç kapa yapınca düzeliyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebilirim. Eskiden...
Amerika'dan 7K ya falan alabiliyorum aslında bir de bir arkadaşım Amerika'dan alının ürünün kalitesi Türkiye'ye göre daha iyi olur dedi kulaklık için doğru mu?
1756863250
https://www.bestbuy.com/product/logitech-g522-lightspeed-wireless-gaming-headset-for-pc-black/J7H7ZYGF5K