Uğur isimli üyenin son içerikleri

1. Uğur

🔥İndirim NORTH BAYOU F160 ÇİFTLİ MONİTOR KOLU 1.999 TL

Neden 2 tane tekli alalım bide şu masaya monte ettiğimiz kısmın ölçüsü ne kadar acaba ?
  2. Uğur

Yurtdısından oyuncu kulaklıgı getırtmek ıstıyorum

Kulaklıkta ne arıyorsun mesela benim gibi mikrofona önem veren biriysen Logitech g522 al. Ben 3-4 gün önce aldım gayet memnunum. Ses kalitesi olarak benim önceden kullandığım SteelSeries Arctis 3 e göre iyi ama piyasaya göre nasıldır bilemem.
  3. Uğur

Wireless Gaming kulaklık

S de ekstra bluetooth var diye biliyorum. Bende kulaklık bakınıyorum bayadır ve Logitech G522 almaya karar verdim bütçeni aşıyor ama yinede yazayım dedim. Mikrofonu beni benden aldı çünkü tasarımı falan da hoş. Hyperxler de güzel ama ben deri kulaklık sevmiyorum diye almıyorum.
  4. Uğur

Fanıma Bişey Çarpıyor

Tabi kişisel tercih ben çok önemsemiyorum ondan demiştim. Pcyi anca su içmek için kafamı sağa döndürdüğümde görüyorum.
  5. Uğur

Fanıma Bişey Çarpıyor

1 fandan bahsediyorsun sadece onu değiştirsen nasıl olur daha uygun fiyatlı olmaz mı ?
  6. Uğur

Fanıma Bişey Çarpıyor

Bende de aynı kasa var ama benim sorun psusunda ki fanda 2-3 hafta önce pancar motoru gibi ses geliyordu bu aralar tıkırtı sesi yapıyor özellikle oyuna girince.
  7. Uğur

Yardım Valorant oyunlara bağlanamıyorum

Ajanı seçiyorum ardından oyun yükleme ekranına geçiyor 10 kişiyi falan gördüğümüz ekranda kalıyor. İnsanların sesi geliyo ve 2k pingimin olduğunu falan söylediler ama oyun içi 20 ping falan alıyorum hemen oyunu aç kapa yapınca düzeliyor bu neyden kaynaklanıyor olabilir nasıl çözebilirim. Eskiden...
  8. Uğur

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless Xbox 9.539,10 TL

Pc de driverı falan çalışıyor mu ?
  9. Uğur

Fanlarımın hepsi egsoz fanı

Fiziksel olarak
  10. Uğur

Yardım Logitech g522 alınır mı ?

Amerika'dan 7K ya falan alabiliyorum aslında bir de bir arkadaşım Amerika'dan alının ürünün kalitesi Türkiye'ye göre daha iyi olur dedi kulaklık için doğru mu? 1756863250 https://www.bestbuy.com/product/logitech-g522-lightspeed-wireless-gaming-headset-for-pc-black/J7H7ZYGF5K
  11. Uğur

Konu hala güncel arkadaşlar sizce alınır mı ?
  12. Uğur

böyle aratmak aklıma gelmedi direkt youtube a yazıyodum orda da shortslar geliyodu
  13. Uğur

teşekkür ederim ben aratınca çıkmıyordu valla bunlar 1756684573 sizce nasıl kulaklık bu arada
  14. Uğur

shorts olarak falan atmışlar detaylı inceleme yapan görmedim şahsen
  15. Uğur

Logitech g522 hakkında pek inceleme görmedim alınır mı ?
Geri